DTU Lyngby Faculty Club

DTU Lyngby Faculty Club Kantinen

                                                          

 

       FISK

                                  

 Grill bok choy med ingefær, chili vinaigrette, syltede løg

    coconut lime sauce, grøn olie lavet af basilikum, finnekel crudites

             Confiteret fisk

 

                                   SVINEKØD                       

           Saltbagt selleri hertil bagt sødkartoffel paneret i panko urte

                  pure af blomkål, umami sauce

                 stegt svine terrine

 

            LAM

                    2 variation af kartofler, brændt løg vendes i sennep vinaigrette   

                      Stegt knoldselleri pure espagnole sauce, fennikel urter salat  

           Braiseret lamme cuvette

                           

               Vegetar/vegan

                    Fisk and chips inspirere

                    Friteret pastinak i panko hertil grill asparges vendes i citron honey vinaigrette

                    Ærter pure, pommes frit og urter salat

 

Juni

FISK

Grillet asparges-syltede svampe-puffede ris chips med estragon støv-hummer sky

paneret sej i panko og dild-grøn olie og urter salat

 

SVINEKØD

Gulerod-selleri-kartoffel bagt i timian og hvidløg

Grønt crumble med syrlige smage, veloute sauce

Nakke af gris

 

OKSEKØD

Dampet sweet corn-rodfrugter pure,

nye danske kartofler stegte i brunesmør, whisky sauce, urter salat

Flanksteak

 

 

VEGETAR/VEGAN

Langtidsbagte cherrytomat I olivenolie og hvidløg

Grillet zucchini og aubergine, piment sauce, papadums chips og urtersalat