DTU Lyngby Faculty Club

DTU Lyngby Faculty Club Kantinen

                                                          

 

    

         

 

 

September

FISK

2 variationer af bede

Hertil grill bimi broccoli vendes i honning citron vinaigrette, smørstegte dild kartoffel

beau blanc sauce

Fisk ballotine dryssede med porre aske

Svinekød

Braiseret savojkål med glaseret rødløg i balsamico, kartoffel fondant

hyldebær sauce

Øl braiseret nakke filet

Okse

Karamelliserede perleløg med gulerod pastinak rissole

krus kartoffel med citron og persille

glace sauce

                      Langtidsstegte oksesteg

Vegetar

Stegte aubergine med kejsehat i soja, hertil ristede squash pure

blancheret bønne vendes i chili lime, syltede løg, butternut squash fondant

fennikel urter salat på toppen

 

 

Oktober menu

 

Fisk:

Grill spidskål med kapers vinaigrette, syltede løg

Stegte nyet danske kartofler i brunet smøre, sauce blanquette

Paneret fisk i panko og dild

 

Gris:

Bagt gulerod, selleri og kartofler i timian og hvidløg,

Stegte portebello, æbler brunoise i balsamico glace

Svinemørbrad

 

Okse:

Grill banan løg vendes i sennep vinaigrette

Glaseret gulerod, kartoffel

Whisky sauce

Flanksteak

 

Vegetar:

Langtidsbagte Cherry tomat, grillzucchini og aubergine, piment sauce

Papadums chips og urtesalat