DTU Lyngby 202

DTU Lyngby 202 Kantinen

Menu uge 20

 

Mandag:

Vegetarisk shepards pie med skønne urter og grønt

Kyllingelår med dagens tilbehør😊

Tirsdag:

Sommerfrikadeller med kartoffelsalat og kål slaw

Filo med spinat og feta

Onsdag:

Burger med pulled pork, vendt ved æbler og urter

Hertil coleslaw, bbq sc

 

Udvalg af dagens smørrebrød

Dagens vegetar

Torsdag:

Stegte kalvelever med løg/kartogler og sauce

Karry kål med oksekød

Nordisk dal med ris

Dagens vegetar

Fredag:

Penne pasta i krydret tomatsauce med stykker af kalkun

Og grønt

Dagens vegetar

 

(med forbehold for ændringer)

 

MENU  Uge 21

 

Mandag:

Kylling I rød karry /satay med ris

Dagens vegetar: Græsk bønneret med ris

 

Tirsdag:

 

Dagens vegetar:

 

Onsdag:

Fransk svampe bourgione med porre og gulerødder og porre

Serveres med knuste kartofler og sauteet nakkefilet

Dagens vegetar: