DTU Ballerup

Uge 41

 

Mandag

Årstidens grove ratatouille og hvedekerner serveret med kylling stegt med citron, timian, rosmarin og oliven

Vegetar pizze

 

Tirsdag

Stuvet hvidkål, kartofler og gulerødder serveret med frikadeller

Pasta med spinat og tomat

 

Onsdag

Bagt græskar, kartofler og porrer serveret med kalkun cuvette og sauce

Hvedekerner med bagte svampe og parmesan

 

Torsdag

Rodfrugtmos serveret med fisk stegt med svampe og kastanjer

Grøntsags suppe

 

Fredag

Pariserbøf med garniture

Bagte søde kartofler med avocado og kikærter

 

Uge 42 – Efterårsferie

Reduceret buffet grundet ferie.

Mandag

Mexicansk kylling serveret med ris

Løgtærte

 

Tirsdag

Frikassé af kalv serveret med kartofler

 

Onsdag

Fiskelasagne

 

Torsdag

Kylling i sursød sauce serveret med ris

Asiatisk inspireret spicy grøntsagssuppe

 

Fredag

Gryderet med okse og grøntsager, serveret med mos

 

Uge 43

 

Mandag

Høns i asparges serveret med tarteletter

Quinoabøffer serveret med tomatsalsa

 

Tirsdag

Medister med kartofler, gulerødder og porrer

Gule ærter, rugbrød og sennep

 

Onsdag

Pasta bolognese serveret med parmesan

Bruschetta

 

Torsdag

Fiskefilet med kartofler, sauce remoulade, tartare sauce og citron

Grøntsagssuppe

 

Fredag

Hotdogs og varm kartoffelsalat

Forårsruller serveret med sursød sauce

 

Oplysninger om allergener kan fås ved henvendelse til personalet.

Menuen er med forbehold for ændringer