
DTU Ballerup
Uge 22
Mandag
Lukket
2. Pinsedag
Tirsdag
Gnocchi i krydret tomatsauce, toppet med kalkunbacon, kapers og friteret salvie
Bagte courgetter toppet med bønner, mozzarella og peberfrugt
Onsdag
Ingeniørgryde med ris (Kylling og kyllingepølser)
Grøntsagstærte
Torsdag
Medister serveret med kartofler, grillet sommerkål vendt med ærter og dild samt krydret creme fraiche dressing
Polenta serveret med asparges, bagte tomater og parmesan
Fredag
Pasta penne vendt med svampe, aubergine og flanksteak i flødesauce
Bønnecassoulet serveret med brød
Uge 23
Mandag
Lukket
Grundlovsdag
Tirsdag
Cremet kartoffelsalat med krydderurter, hertil frikadeller og agurkesalat
Vegetarfyldte peberfrugter med svampe
Onsdag
Lasagne med oksekød serveret med syrlig sommerkålssalat og hvidløgsbrød
Blomkål og Halloumi i sursød sovs serveret med ris
Torsdag
Hønsefrikassé med gulerod og ærter, serveret med nye kartofler toppet med grønt
Pappardelle pasta med bløde tomater, svampe, pesto og basilikum
Fredag
Biksemad med bearnaise og rødbeder
Chili Sin Carne serveret med ris
Oplysninger om allergener kan fås ved henvendelse til personalet.
Menuen er med forbehold for ændringer