DTU Ballerup

 

Uge 6

 

Mandag

Hoisin og sesambagt kylling med broccoli og krydderurter - Serveret med ris

Gratineret pasta med porre og selleri

 

Tirsdag

Moussaka med oksekød og tomatsalat

Vegetar lasagne med tomat og grøntsager

 

Onsdag

Frikadeller af kalv & flæsk serveret med kartofler sauce og rødkål

Vegetariske frikadeller med grove lynstege grøntsager vendt med nudler

 

Torsdag

Ovnbagt mørksejfilet med ristede svampe og ærtepuré, hertil flødekartofler med grønt

Toast med champignon á la crème

 

Fredag

Byg selv hotdogs Ristet wienerpølser (og kyllingepølser) med diverse tilbehør

Vegetar hotdogs (vegansk pølse) med syltet rødløg, mangochutney og agurkerelish

 

Oplysninger om allergener kan fås ved henvendelse til personalet.

Menuen er med forbehold for ændringer