DTU Ballerup

Uge 22

 

Mandag

Lukket

2. Pinsedag

 

Tirsdag

Gnocchi i krydret tomatsauce, toppet med kalkunbacon, kapers og friteret salvie

Bagte courgetter toppet med bønner, mozzarella og peberfrugt

 

Onsdag

Ingeniørgryde med ris (Kylling og kyllingepølser)

Grøntsagstærte

 

Torsdag

Medister serveret med kartofler, grillet sommerkål vendt med ærter og dild samt krydret creme fraiche dressing

Polenta serveret med asparges, bagte tomater og parmesan

 

Fredag

Pasta penne vendt med svampe, aubergine og flanksteak i flødesauce

Bønnecassoulet serveret med brød

 

 

Uge 23

 

 

Mandag

Lukket

Grundlovsdag

 

Tirsdag

Cremet kartoffelsalat med krydderurter, hertil frikadeller og agurkesalat

Vegetarfyldte peberfrugter med svampe

 

Onsdag

Lasagne med oksekød serveret med syrlig sommerkålssalat og hvidløgsbrød  

Blomkål og Halloumi i sursød sovs serveret med ris

 

Torsdag

Hønsefrikassé med gulerod og ærter, serveret med nye kartofler toppet med grønt

Pappardelle pasta med bløde tomater, svampe, pesto og basilikum

 

Fredag

Biksemad med bearnaise og rødbeder

Chili Sin Carne serveret med ris 

 

 

Oplysninger om allergener kan fås ved henvendelse til personalet.

Menuen er med forbehold for ændringer