Kantinen starter året stærkt ud. Vi er super stolte af Wicked Rabbit, der var med til prisuddelingen ved PlantePriserne 2020 – en succesfuld aften for kaninen, der løb med en af titlerne.

Og det var ikke tilfældigt, at det var Wicked Rabbit, man kunne finde på listen af nominerede til aftenens show.

Eventet blev nemlig afholdt af PlanteVækst som hyldest til dem, der stiller skarpt på plantebaserede fødevarer med nytænkende og kreative tilgange til madlavning.
PlantePriserne er derfor en prisuddeling med fokus på en grønnere hverdag. På listen af nominerede fandt man bl.a. kategorier som produkter, kokke, politikere, iværksættere og kantiner.

Pris for Årets Plantevenlige Kantine

Vores vegetarkantine Wicked Rabbit var nomineret til Årets Plantevenlige Kantine – en titel som de i den grad har fortjent med deres nytænkende og smagfulde køkken.

Den frække kanin endte da også med at hoppe af glæde, da de snuppede den flotte pris med hjem.

PlantePriserne 2020

Wicked Rabbit inspirerer dagligt deres gæster til at vælge de grønne alternativer til frokost. De har en fantasifuld og interesseret tilgang til plantebaseret kost. Det vegetariske udgangspunkt er langt fra en begrænsning i madlavningen, men derimod en stor inspirationskilde til en smagfuld, sjov og kreativ køkkenkunst.

Vi siger stort tillykke til Wicked Rabbit og glæder os til endnu flere lækre vegetarretter i fremtiden!

Læs mere om Wicked Rabbit og deres skønne, grønne kantine på Søndre Campus!