Det skal du bruge

Til 4 personer. 

500 g tern af gris
ca. 10 g Vadouvan karry krydderi
300 g blandede rodfrugter, eks. gulerødder og seleri (ikke rødbeder)
2 løg
2 fed hvidløg
½ citron
Olie til afbruning
500 g edamamebønner
1 dåse kokosmælk

Sådan gør du

Start med at marinere kødet i rigeligt med Vadouvan, gerne i en frysepose, og massér krydderiet godt ind i kødet. Stil det herefter til side, og påbegynd skrælning af rodfrugter, løg og hvidløg, og sæt edamamebønner til optøning i en skål.
Skær alle rodfrugter i grove stykker og løg i små tern.
Brun nu kødet af ved ikke alt for høj varme, det må dog godt tage lidt farve.
Tilsæt en lille smule vand, ca. 2,5 dl, og lad det simre under låg i ca 30-40 minutter.
Tilsæt grøntsagerne efter ca. 15 min., og giv dem en rundtur sammen med kødet.
Rør gerne i det engang imellem, og smag gerne, om der skal tilsættes mere Vadouvan.
Når vandet er kogt delvist væk tilføres kokosmælken, sæt ikke låg på.
Skru ned på lavt blus, så det kun akkurat koger.
Tilsæt edamamebønner lige inden servering, og kog retten godt igennem. Smag til med salt og peber.
Servér f.eks. med ris og en god æblechutney eller en sød chilisauce.
Edamamebønner kan erstattes af kogte kikærter eller søde kartofler, anything goes.

Velbekomme!