
Det skal du bruge
Til 6 personer
8 skiver bacon
250 g champignon, renset og skåret i kvarte
4 løg, skåret i tern
1 spsk. olivenolie
450 g tern af gris
150 g wienerpølser, skåret i stykker á ca. 1 cm
2 spsk. sød paprika
1/2 tsk. røget paprika
1 dl vand
180 g tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
6 dl ris, økologiske
2 røde peberfrugter
2 dl madlavningsfløde
salt
sort peber, friskkværnet
Sådan gør du
Steg bacon i en sauterpande til det blot lige har fået lidt farve. Tag det op af gryden igen, og skær det i strimler á ca. 1/2 cm bredde.
Kom champignon og løg i sauterpanden sammen med en spsk. olie og sauter ved middelhøj varme til løgene er klare og bløde.
Brun derefter kødet i sauterpanden, tilføj pølser, bacon, sød paprika, røget paprika og vand.
Rør godt rundt og rør derefter tomatpuré og hakkede tomater i.
Læg låg på og lad simre i ca. 15 minutter – tilbered i mellemtiden risene og evt. salater.
Når paprikagryden har simret færdig, tilsæt da peberfrugt i fine strimler og rør madlavningsfløden i, hvorefter det koges op.
Smag til med salt og peber og tilføj evt. en smule majsstivelse om nødvendigt – kog godt igennem efter majsstivelsen er tilsat.
Servér med ris, evt. et godt brød og et drys persille.
Velbekomme!