
Det skal du bruge
Mængde: ca. 20 stk.
Tilberedningstid: ca. 30 min. (+ 24 timer på køl)
100 g mandler
100 g hasselnødder
300 g usaltede peanuts
25 g smør (smeltet)
80 g sesamfrø
50 g kokosmel
200 g god mørk chokolade
50 g smør
Evt. frysetørrede hindbær, ristet kokos eller hakkede nødder
Sådan gør du
Blend nødder groft og tilsæt den smeltede smør.
Rør alle ingredienser sammen til en tyk masse.
Fordel massen på bagepapir i et fad eller en bradepande.
Bag i 20 min. ved 150°C.
Smelt chokolade og smør i et vandbad og smør på den afkølede myslibund eller dyb heri.
Pynt evt. med frysetørrede hindbær, ristet kokos eller hakkede nødder.
Stil på køl til næste dag.
Skær ud i de størrelser, der passer til din appetit.
Velbekomme!