Det skal du bruge

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 1 time

1 stort løg
2+2 fed hvidløg
3+3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
Salt og sort peber
3 blommer
1 æble
1 peberfrugt
3 ds. hakkede, flåede tomater
1 tsk. paprika
3 spsk. æblecidereddike
250 g pasta penne (gerne fuldkorn)
1 bdt. frisk timian
1 stor chili
250 g babyspinat
4 koteletter
4-6 små buketter broccoli
Evt. parmesanflager til servering

Sådan gør du

Hak løget og sautér sammen med 2 finthakkede hvidløg i olie i en gryde ved svag varme.
Tilsæt salt og peber og steg, til løgene er klare og bløde og får deres naturlige sødme.
Skær blommer i mindre stykker, æble i tern og peberfrugt i tern og kom det i gryden.
Tilsæt derefter de hakkede, flåede tomater, paprika og eddike.
Bring det hele i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i 30 min.
Lad det forblive en chunky ketchup. Smag til med eddike, salt og peber om nødvendigt.
(Resten af den chunky ketchup kan blendes til en fin ketchup og stilles på køl.)
Kog pastaen al dente i letsaltet vand og hæld vandet fra.
Vend den chunky ketchup med pastaen og friskhakket timian, finthakket chili og hele spinatblade.
Brun koteletterne på en varm pande med lidt alm. rapsolie. Skru ned for varmen,
når koteletterne har fået farve og tilsæt lidt ekstra oliveolie, lidt timian og 2 stk. knust hvidløg.
Steg færdig på svag varme og vend koteletterne et par gange.
Steg broccoli på panden i skyen fra koteletterne.
Servér gerne med friske flager af parmesan.

Velbekomme!