
Det skal du bruge
Guleroden
3-4 store gulerødder
Fint salt
Marinaden
1 spsk. soja
1 spsk. sukker
1 spsk. hakket dild
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Sådan gør du
Hæld en smule fint salt i bunden af en lille form. Placér gulerødderne ovenpå saltet og hæld yderligere salt over gulerødderne, så de er helt dækket.
Bag dem ved 200 oC varmluft i 75 minutter og lad dem køle af.
Tag gulerødderne op af formen og kassér saltet - skyl gulerødderne fri for salt.
Skær lange tynde skiver af gulerødderne med en meget skarp kniv og kom skiverne i en lille beholder.
Pisk ingredienserne til marinaden godt sammen og smag til. Hæld den over gulerodsskiverne og stil dem på køl – lad dem trække minimum 1 dag, gerne 2 dage.
Pynt med dild, kapers og rørt creme fraiche inden servering.
Velbekomme!