
Det skal du bruge
Bolchebeder
3-4 skrællede bolchebeder
Salt og peber
Olie
Pickles
3 dl. eddike
250 g sukker
2 tsk. salt
¼ blomkål
1 gulerod
1 håndfuld grønne bønner
½ peberfrugt
10 små løg
½ squash
Lidt hvidkål
Evt. 1-2 små chilier
2 tsk. Colmans sennep
1 lille spsk. karry
3 spsk. mel
Ca. 1 dl. vand
Sådan gør du
Bolchebeder:
Forvarm en ovn på 250 oC.
Vend bolchebederne med olie, salt og peber.
Kom dem i ovnen til de er møre.
De må gerne blive meget mørke uden på for at få den søde grillede smag frem.
Pickles:
Hæld eddike, sukker og salt i en gryde og kog op.
Skær grøntsagerne i små stykker. Løg og chili skal være hele.
Læg alle grøntsager i lagen og giv dem et opkog.
Rør sennep, karry, mel og vand sammen og jævn lagen med det.
Kog i 2 min. og hæld straks på skoldede glas.
Tag chilierne op, hvis dine pickles ikke skal være for stærke.
Opbevar på køl.