
Det skal du bruge
Auberginen
2 stk. aubergine
Olie
Salt og peber
Tomatsaucen
1 løg, hakket
Olie
2 tsk. sød paprika
1 dåse tomater
1 tsk. timian
2 spsk. mørk sirup
Salt og peber
Mayonnaise
2 æggeblommer
1 tsk. Sennep
1 tsk. æbleeddike
Salt og peber
2 dl. olie
Sådan gør du
Auberginen:
Halvér auberginerne og skær dem i 2 cm tykke skiver. Steg skiverne i olie, og drys med salt og peber.
Saucen:
Hæld olie i en kasserolle, og svits løgstykkerne. Tilsæt paprika, dåsetomat og timian. Læg låg på, og lad det simre i en halv times tid. Tag kasserollen af varmen, og blend den til en jævn masse. Smag til med sirup, salt, peber og evt. lidt citron.
Mayonnaise:
Pisk æggeblommerne seje med salt. Tilsæt eddike, sennep og peber. Pisk olien i lidt efter lidt. Smag til med yderligere sennep, salt, peber og eddike.