Det skal du bruge

Til 3 personer

SALAT
350 g magert kød af gris, f.eks. gris i strimler
200 g blandet salat
3 forårsløg, finthakket
1 rødløg i tynde ringe
1 agurk, halveret og skåret i skiver
50 g frisk koriander, grofthakket
50 g frisk mynte, grofthakket
50 g thaibasilikum
1 spsk. olivenolie
1 rød chili
salt
sort peber, friskkværnet

DRESSING
3 spsk. fishsauce
2 spsk. sesamolie
5 spsk. soja
1 ½ fed hvidløg, presset
1 ½ rød chili, finthakket
1 ½ økologisk lime, saft og skal
1 ½ spsk. ingefær, fintrevet

EKSTRA
4 spsk. saltede peanuts, grofthakkede
1 ½ håndfuld krydderurter, (mynte,
koriander og basilikum) til pynt
1 ½ rød chili, i ringe (kan udelades)

Sådan gør du

Rør dressingen sammen i en skål og lad den trække, mens salaten gøres klar.
Gør alle ingredienserne til salaten klar og vend dem sammen på et stort fad.
Varm en grillpande op med smør og olie og steg kødet 3-4 minutter på hver side og skal have
en kernetemperatur på 75 C. Lad derefter grisen hvile på et skærebræt i 4-5 minutter.
Krydr med flagesalt og friskkværnet peber og skær grisen i tynde skiver.*
Vend salaten med dressingen.
Anret med gris i skiver og drys peanuts, chiliringe og krydderurter over salaten.

Velbekomme!

*Bruger du strimler af gris, steg da blot disse og krydr med friskkværnet peber og flagesalt.