Det skal du bruge

TILBEREDNINGSTID
1 døgn + ca. 20 min.

Til 4 personer
200 g kogte røde linser
2 forårsløg skåret i tynde skiver
3 spsk. revet ingefær
2 fed knust hvidløg
1 spsk. rød karry pasta
2 spsk. fiskesauce
1 håndfuld hakket koriander
3 spsk. glutenfri havregryn

Sådan gør du

Rør alle ingredienserne godt sammen, og lad det gerne stå og trække natten over.
Form til frikadeller og steg dem i ovnen på 160 C i ca. 12 minutter. De kan også steges på en pande med lidt olie.
Serveres med en limedressing.

Velbekomme!

Tip: Linsefrikadellerne kan bruges som tilbehør til en Mezze anretning. Tilbehør udover kunne være sprøde salater, hjemmebagte pitabrød, hummus, gode gedeoste, grillede grøntsager, tomatpesto med chili og masser af koriander.