På en travl dag fyldt med møder er det vigtigt at kunne bevare koncentrationen.

Hos Food & Co forstår vi, at mad kan gøre en forskel på mange forskellige områder. Når vi serverer mad, handler det først og fremmest om at gøre en forskel for vores gæster – også dem der sidder i møde.

Mødeforplejningen bygger på en varieret sammensætning af fødevarer, så du får en velbalanceret mængde af vitaminer, proteiner og næring til at være Danmarks bedste medarbejder.

Mad kan nemlig mere end bare at mætte. Der er faktisk visse råvarer, som kan gavne koncentration og kognition til dagens møder. Vores hjerne optager 20 % af kroppens kalorier, hvilket betyder, at det ikke er ligegyldigt, hvad vi fodrer den med. 

Brain food er en term, vi bruger til at beskrive en række fødevarer, som har en helt særlig effekt på hjernen, og heldigvis finder du et varieret udvalg af disse fødevarer i vores mange kantiner såvel som i vores mødeforplejningsmenuer. Tre af de største kategorier er fisk, fuldkorn og grøntsager, hvor du både får omega-3 fedtsyre, vitaminer, mineraler og antioxidanter – de bidrager alle til en sund og rask hjernefunktion, der gør dig skarp og veloplagt med masser af iltoptagelse til hjernen og fuldstændig klar til næste møde.