SØNDRE CAMPUS
WICKED RABBIT
(Jur kantinen - KUA3)
Uge 17
Mandag
Massaman karry med kartofler, bambussud, gulerødder og kikærter
Hertil dampet basmatiris
Toppet med knuste peanuts, frisk chili og koriander
Tirsdag
Pasta i cremet basilikum/fløde sauce med parmesan, hvidvin, løg og hvidløg
Toppet med friteret abergine, confiteret fenikkel og friske urter
Onsdag
ButterNOTchicken med butternutsquash og kikærter
Hertil dampet gurkemeje basmatiris
Toppet med agurke-raita, koriander og syltet chili
Torsdag
Cremet polenta med parmesan
Toppet med årstidens grønt, sylt og friske urter
Fredag
Quinoa lasagne med squash, aubergine, bechamel og tomatsauce
Gratineret med mozzarella
Toppet med grøn olie og frisk urtesalat med oliven og agurk
Der tages forbehold for ændringer
WICKED RABBIT
(Hum kantinen, KUA 1)
Uge 16
Mandag
Chana masala
Med kikærter, kartofler, chili, hvidløg og ingefær.
Serveres med gurkemejeris, hakket koriander og chutney.
Tirsdag
Co2 venlig shepherds's pie
Med svampe, grønne protein, sæson grønt og kartofler
Toppet med bbq sovs og grana pandona
Onsdag
Indonesisk rød karry
Med kartofler, årstidens grønt og grønne linser
Serveres med couscous, lime, peanuts og hakket koriander
Torsdag
Forårs bolognese
Med sorte bønner og sæson grønt
Hertil stegte perlebyg med rucola og ærter, basilikumdressing og persille
Fredag
Butter NOT chicken
Med tofu, cashewnødder, butterbeans og butternutsquash i kokosmælk
Serveres med dampede ris og toppet med koriander og yoghurt.
Der tages forbehold for ændringer. :)
Der tages forbehold for ændringer
Studentmeal 28,-
Studentmeal with add on 35,-
A cheap, nourishing and tasty meal. Also great food-waste dishes on the side.
HOT DISH
Menu uge 19
Mandag
Karry med kylling, gulerod og kartofler
Hertil dampet basmatiris og frisk grøn salat
Toppet med hjemmerørt chili og friske urter
Tirsdag
Ovnbagt kalkun-cuvette med bagte rodfrugter og squash
Hertil salat på grønne bønner
Toppet med chilimayo og friske krydderurter
Onsdag
BBQ kylling
Hertil tomatiseret ris og pickle-salat
Toppet med frisk parmesan og urter
Torsdag
Indisk vindaloo på gris, med kartolfer, blomkål og ingefær
Hertil dampet basmatiris og spæd salat
Toppet med chili og urter
Fredag
Mexikanske tacos
Med kylling, kidneybønner og årstidens grønt
Hertil frisk salat, koriander og mozzarella
Der tages forbehold for ændringer
SOCIAL DINING
Every Thursday
from 17:00 - 20:00
Price:
Students: 50kr
Everyone else: 60kr
Next time
4th. april
Theme: Thai
*
11th. april
Theme: Spain
*
18th.april
Theme: Bangladesh
*
25th.april
Theme:Ukraine
TEO
UGE 17
Mandag
Kylling i grøn karry med kokosmælk, ananas, kikærter, peberfrugt, thaibasilikum og lime
Hertil dampet basmatirirs
Toppet med koriander, frisk cihli, knuste peanuts og knuste ristet løg
Tirsdag
Kylling stroganoff
Med champignon, løg, creme fraiche, sennep og hvidløg
Hertil stegte kartofler
Toppet med frisk persille og kørvel
Onsdag
Asiatisk gris med chiglisauce
Hakket gris med soya, chili, brun farin, ingeæfr, forårsløg og rød peberfrugt
Hertil dampet basmatiris
Toppet med forårsløg og chili
e
Torsdag
Nakkekoteletter i fad med senneps-sauce
Hertil stegte kartofler og bagt blomkål
Toppet med syltet rødløg og persille
Fredag
Pulled pork burger med coleslaw og kartoffelbåde
Hertil bbq-sauce, aioli og ketchup
Der tages forbehold for ændringer