SØNDRE CAMPUS

wicked_rabbit_1600x300.jpg

WICKED RABBIT

(Jur kantinen - KUA3)

 

Menu uge 31

 

Mandag

Grønne linser m/kokosmælk, bulgur, spinat og hvidløg

Toppet m/persille og ristede græskarkerner

 

Tirsdag

Beluga bolognese

Hertil spaghetti

Toppet m/mozzarella og parmesan

 

Onsdag

Æggekage m/linser og koriander

Hertil friskbagt brød

Toppet m/koriander, tomat, peberfrugt og rørt creme fraiche

 

Torsdag

Paprikagryde m/bønner, squash, peberfrugt, gulerødder, hvidløg, tomat og fløde

Hertil kartoffelmos

Toppet m/persille

 

Fredag

Grøn karry m/kikærter, blomkål, broccoli, hvidøg og peberfrugt

Hertil dampede basmati ris

 

WICKED RABBIT

(Hum kantinen, KUA 1)

Uge 31

 

Uge menu

 

Mandag

Grønne linser m/kokosmælk, bulgur, spinat og hvidløg

Toppet m/persille og ristede græskarkerner

 

Tirsdag

Beluga bolognese

Hertil spaghetti

Toppet m/mozzarella og parmesan

 

Onsdag

Æggekage m/linser og koriander

Hertil friskbagt brød

Toppet m/koriander, tomat, peberfrugt og rørt creme fraiche

 

Torsdag

Paprikagryde m/bønner, squash, peberfrugt, gulerødder, hvidløg, tomat og fløde

Hertil kartoffelmos

Toppet m/persille

 

Fredag

Grøn karry m/kikærter, blomkål, broccoli, hvidøg og peberfrugt

Hertil dampede basmati ris

 

 
 

 

 

Der tages forbehold for ændringer

wicked_rabbit_1600x60.jpg

 

1600x300_folkekoekken.jpg

Studentmeal 28,-

Studentmeal with add on 35,-

A cheap, nourishing and tasty meal. Also great food-waste dishes on the side.

 

 

 

 

 

HOT DISH

HOT DISH FOODTRUCK

Menu uge 31

 

 

Foodtruck uge 31

 

Mandag

Kalkun i cremet fløde m/paprika og peberfrugt, svampe, løg og hvidløg

Hertil dampede basmati ris

Toppet m/persille

 

 Tirsdag

Nakkefilet i oestersauce med grøntsager og sweetchili

Hertil nudler

Toppet m/peanuts og koriander

 

Onsdag

Boller i karry m/æbler

Hertil dampede jasmin ris

Toppet m/chutney og ristede kokosflager

 

Torsdag

Pork vindaloo, indisk ret m/varme krydderier og kikærter

Hertil dampede jasmin ris

Toppet m/koriander og persille

 

Fredag

Kylling i rød karry m/ananas, kikærter, basilkum og peberfrugt

Hertil dampede basmati ris

Toppet m/kokosflager og basilikum

 

Med forbehold for ændringer

 

 

 

 

 

SOCIAL DINING

Every Thursday

from 17:00 - 20:00 

Price:

Students: 50kr

Everyone else: 60kr

 

Next time

13nd of June

Theme: mexikansk

folkekoekken_turkis_1600x60.jpgfoodandco_1600x60.jpg

fco_logo_1600x160.jpg

 

TEO

 

 

uge 28

Mandag

Chili con carne m/kylling

Serveret m/ris

Toppet m/creme fraiche og frisk persille

 

Tirsdag

Langtidsstegt nakkefilet m/hvide kartofler og brun sauce

Hertil stegte gulerødder og bagte løg

Toppet m/kørvel og persille

 

Onsdag

Massaman karry m/kylling og grønt

Hertil ris

Toppet m/thai basilikum og chili

 

Torsdag

Svinekød m/teriyaki, gulerødder, forårsløg, rødløg og peberfrugt

Hertil nudler vendt i sesamolie og grønt

Toppet m/sort sesam og syltede rødløg

 

Fredag

Frikadeller m/flødekartofler, rødkål og surt

Toppet m/syltede rødløg

 

 

 

 

Der tages forbehold for ændringer

 

 

 

 

 

 

 

foodandco_1600x60.jpg