SØNDRE CAMPUS

wicked_rabbit_1600x300.jpg

WICKED RABBIT

(Jur kantinen - KUA3)

Uge 38
Mandag

Curry med søde kartofler, kikærter og grønne bønner

Hertil dampet basmatiris

Toppet med knuste peanuts, koriander, chililoie og thaibasilikum

Tirsdag

Kokosdahl med grønkål og røde linser

Hertil dampet basmatiris

Toppet med koriander og urtedressing

Onsdag 

Græsk bønnefad 

Hertil couscous vendt i urter

Toppet med tzatziki, kørvel og oliven

Torsdag

Vegetarisk bourguignon med bønner og knoldselleri

Hertil ovnstegte kartofler

Toppet med persille og rørt creme fraiche 

 

Fredag

Pasta penne i spinatsauce med hvide bønner, parmesan, salvie og semidried tomat

Toppet med frisk mozzella, frisk basilikum og urter olie

 

Der tages forbehold for ændringer!

 

 

WICKED RABBIT

(Hum kantinen, KUA 1)

Uge 38

 

Mandag

Madras sambar

med bælgfrugter, grønne bønner, sprødt grønt og kartofler i kokosmælk 

Serveres med linse ris, toppet med persille og spicy græskarkerner 

 

Tirsdag

Jamaican hot pot

med sæsonens grønt, kidney bønner

Serveres med caribbean couscous, 

Toppet med sweet and sour yoghurt og koriander

 

Onsdag 

Protein packed bolognaise

med mung bønner og sæsonens grønt

Toppet med nachos og avokadocreme 

 

Torsdag

Exotic srilankan karry

med røde linser og spinat

Serveres med gurkemeje bulgur, hakket persille og coconut sambol

 

Fredag

Nasi goreng 

med grønt og edamame

Serveres medknuste peanuts, chili dressing, æg omelet og cremefraiche 

 

Der tages forbehold for ændringer!

 



 

 

 

Der tages forbehold for ændringer

wicked_rabbit_1600x60.jpg

 

1600x300_folkekoekken.jpg

Studentmeal 28,-

Studentmeal with add on 35,-

A cheap, nourishing and tasty meal. Also great food-waste dishes on the side.

Uge 37
Mon

 

Tue

 

Wed

 

Thu

 

Fri

 

...subject to changes

 

 

Hot dish

Small 48,-/Large 60,-

A great plated meal, served with a smile at a fixed price

Uge 38
Mandag

Ovnbagt kylling overlår med allehånde, guekemeje og hvidløg

Serveret med bagte rodfrugter, kartofler med timian, sky sovs. 

Hertil rødkålsalat med æbler og persille

 

Tirsdag

Rød karry lavet på gris, squash, auberginer, rød og grøn peber.

Serveret med dampede ris. hertil salat med spidskål, grønne ærter og citronskal

 

onsdag

Pasta med røget laks, fløde, hvidvin, løg og hvidløg

Serveres med italiensk salat med romaine, tomat, oliven og syltede løg

 

Torsdag

Afrikansk peanut butter med hvide bønner, gurkemeje ris

Serveres med ovnbagte kyllingoverlår med varme krydderier.

Hertil salat med hvidkål, persille og rød chili 

 

Fredag

Svensk pølseret 

Serveres med dampede ris.

Hertil salat med grønkål, persille, romainesalat og senneps vinegrette 

 

 

med forbehold for ændringer

 

SOCIAL DINING

Every Thursday

from 17:00 - 20:00 

Price:

Students: 50kr

Everyone else: 60kr

 

Next time

14th. september.

Theme: Portugal

folkekoekken_turkis_1600x60.jpgfoodandco_1600x60.jpg

fco_logo_1600x160.jpg

TEO

 

TEO UGE 38

 

Mandag

Gullasch med tomat, fløde, gris, løg, gulerødder og peberfrugt 

Hertil kartoffelmos med cremefraiche og purløg

Toppet med kørvel 

 

Tirsdag

Boller i karry

Med løg, æbler, seller i itern

Hertil dampet basmatiris

Toppet med persille, kokos, rosiner og peanuts

 

Onsdag

Svampegryde med kyllingeinderfilet, gulerødder, løg og squash

Hertil stegte kartofler og dampet grønne bønner

Toppet med persille og kørvel

 

Torsdag

Jægergryde

Med gris, pølser, champignon, løg, tomat og fløde

Hertil dampet basmatiris

Toppet med purløg

 

Fredag

Kylling stoganof med champignon, guylerødder og blomkål

Hertil kartoffelmos 

Toppet med syltet ribs og basilikum

 

 

foodandco_1600x60.jpg