
SØNDRE CAMPUS
WICKED RABBIT
(Jur kantinen - KUA3)
Uge 38
Mandag
Curry med søde kartofler, kikærter og grønne bønner
Hertil dampet basmatiris
Toppet med knuste peanuts, koriander, chililoie og thaibasilikum
Tirsdag
Kokosdahl med grønkål og røde linser
Hertil dampet basmatiris
Toppet med koriander og urtedressing
Onsdag
Græsk bønnefad
Hertil couscous vendt i urter
Toppet med tzatziki, kørvel og oliven
Torsdag
Vegetarisk bourguignon med bønner og knoldselleri
Hertil ovnstegte kartofler
Toppet med persille og rørt creme fraiche
Fredag
Pasta penne i spinatsauce med hvide bønner, parmesan, salvie og semidried tomat
Toppet med frisk mozzella, frisk basilikum og urter olie
Der tages forbehold for ændringer!
WICKED RABBIT
(Hum kantinen, KUA 1)
Uge 38
Mandag
Madras sambar
med bælgfrugter, grønne bønner, sprødt grønt og kartofler i kokosmælk
Serveres med linse ris, toppet med persille og spicy græskarkerner
Tirsdag
Jamaican hot pot
med sæsonens grønt, kidney bønner
Serveres med caribbean couscous,
Toppet med sweet and sour yoghurt og koriander
Onsdag
Protein packed bolognaise
med mung bønner og sæsonens grønt
Toppet med nachos og avokadocreme
Torsdag
Exotic srilankan karry
med røde linser og spinat
Serveres med gurkemeje bulgur, hakket persille og coconut sambol
Fredag
Nasi goreng
med grønt og edamame
Serveres medknuste peanuts, chili dressing, æg omelet og cremefraiche
Der tages forbehold for ændringer!
Der tages forbehold for ændringer
Studentmeal 28,-
Studentmeal with add on 35,-
A cheap, nourishing and tasty meal. Also great food-waste dishes on the side.
Uge 37
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
...subject to changes
Hot dish
Small 48,-/Large 60,-
A great plated meal, served with a smile at a fixed price
Uge 38
Mandag
Ovnbagt kylling overlår med allehånde, guekemeje og hvidløg
Serveret med bagte rodfrugter, kartofler med timian, sky sovs.
Hertil rødkålsalat med æbler og persille
Tirsdag
Rød karry lavet på gris, squash, auberginer, rød og grøn peber.
Serveret med dampede ris. hertil salat med spidskål, grønne ærter og citronskal
onsdag
Pasta med røget laks, fløde, hvidvin, løg og hvidløg
Serveres med italiensk salat med romaine, tomat, oliven og syltede løg
Torsdag
Afrikansk peanut butter med hvide bønner, gurkemeje ris
Serveres med ovnbagte kyllingoverlår med varme krydderier.
Hertil salat med hvidkål, persille og rød chili
Fredag
Svensk pølseret
Serveres med dampede ris.
Hertil salat med grønkål, persille, romainesalat og senneps vinegrette
med forbehold for ændringer
SOCIAL DINING
Every Thursday
from 17:00 - 20:00
Price:
Students: 50kr
Everyone else: 60kr
Next time
14th. september.
Theme: Portugal
TEO
TEO UGE 38
Mandag
Gullasch med tomat, fløde, gris, løg, gulerødder og peberfrugt
Hertil kartoffelmos med cremefraiche og purløg
Toppet med kørvel
Tirsdag
Boller i karry
Med løg, æbler, seller i itern
Hertil dampet basmatiris
Toppet med persille, kokos, rosiner og peanuts
Onsdag
Svampegryde med kyllingeinderfilet, gulerødder, løg og squash
Hertil stegte kartofler og dampet grønne bønner
Toppet med persille og kørvel
Torsdag
Jægergryde
Med gris, pølser, champignon, løg, tomat og fløde
Hertil dampet basmatiris
Toppet med purløg
Fredag
Kylling stoganof med champignon, guylerødder og blomkål
Hertil kartoffelmos
Toppet med syltet ribs og basilikum