![](/globalassets/global/fazer-food--co-dont-use/raw-ingredients/1600x510/foodco_beetroot_1600x510px.jpg)
SØNDRE CAMPUS
WICKED RABBIT
(Jur kantinen - KUA3)
Menu uge 31
Mandag
Grønne linser m/kokosmælk, bulgur, spinat og hvidløg
Toppet m/persille og ristede græskarkerner
Tirsdag
Beluga bolognese
Hertil spaghetti
Toppet m/mozzarella og parmesan
Onsdag
Æggekage m/linser og koriander
Hertil friskbagt brød
Toppet m/koriander, tomat, peberfrugt og rørt creme fraiche
Torsdag
Paprikagryde m/bønner, squash, peberfrugt, gulerødder, hvidløg, tomat og fløde
Hertil kartoffelmos
Toppet m/persille
Fredag
Grøn karry m/kikærter, blomkål, broccoli, hvidøg og peberfrugt
Hertil dampede basmati ris
WICKED RABBIT
(Hum kantinen, KUA 1)
Uge 31
Uge menu
Mandag
Grønne linser m/kokosmælk, bulgur, spinat og hvidløg
Toppet m/persille og ristede græskarkerner
Tirsdag
Beluga bolognese
Hertil spaghetti
Toppet m/mozzarella og parmesan
Onsdag
Æggekage m/linser og koriander
Hertil friskbagt brød
Toppet m/koriander, tomat, peberfrugt og rørt creme fraiche
Torsdag
Paprikagryde m/bønner, squash, peberfrugt, gulerødder, hvidløg, tomat og fløde
Hertil kartoffelmos
Toppet m/persille
Fredag
Grøn karry m/kikærter, blomkål, broccoli, hvidøg og peberfrugt
Hertil dampede basmati ris
Der tages forbehold for ændringer
Studentmeal 28,-
Studentmeal with add on 35,-
A cheap, nourishing and tasty meal. Also great food-waste dishes on the side.
HOT DISH
HOT DISH FOODTRUCK
Menu uge 31
Foodtruck uge 31
Mandag
Kalkun i cremet fløde m/paprika og peberfrugt, svampe, løg og hvidløg
Hertil dampede basmati ris
Toppet m/persille
Tirsdag
Nakkefilet i oestersauce med grøntsager og sweetchili
Hertil nudler
Toppet m/peanuts og koriander
Onsdag
Boller i karry m/æbler
Hertil dampede jasmin ris
Toppet m/chutney og ristede kokosflager
Torsdag
Pork vindaloo, indisk ret m/varme krydderier og kikærter
Hertil dampede jasmin ris
Toppet m/koriander og persille
Fredag
Kylling i rød karry m/ananas, kikærter, basilkum og peberfrugt
Hertil dampede basmati ris
Toppet m/kokosflager og basilikum
Med forbehold for ændringer
SOCIAL DINING
Every Thursday
from 17:00 - 20:00
Price:
Students: 50kr
Everyone else: 60kr
Next time
13nd of June
Theme: mexikansk
TEO
uge 28
Mandag
Chili con carne m/kylling
Serveret m/ris
Toppet m/creme fraiche og frisk persille
Tirsdag
Langtidsstegt nakkefilet m/hvide kartofler og brun sauce
Hertil stegte gulerødder og bagte løg
Toppet m/kørvel og persille
Onsdag
Massaman karry m/kylling og grønt
Hertil ris
Toppet m/thai basilikum og chili
Torsdag
Svinekød m/teriyaki, gulerødder, forårsløg, rødløg og peberfrugt
Hertil nudler vendt i sesamolie og grønt
Toppet m/sort sesam og syltede rødløg
Fredag
Frikadeller m/flødekartofler, rødkål og surt
Toppet m/syltede rødløg
Der tages forbehold for ændringer