
SØNDRE CAMPUS
WICKED RABBIT
(Jur kantinen - KUA3)
Uge 12
Mandag
Panang karry med tofu, kikærter, bambusskud og gulerod
Hertil dampet basmatiris
Toppet med koriander, knuste peanuts, ristet løg og hjemmerørt chili
Tirsdag
Pasta penne i tomat/flødesauce med auberginer og rodfrugter
Toppet med grøn olie, basilikum og ost
Onsdag
Ristaffel
Gul karry med kikærter, gulerødder og løg
Hertil dampet basmatiris
Toppet med rosiner, peanuts, ananas og koriander
Torsdag
Vegetarisk brændende kærlighed
Mest ristet kikærter, røgbagt tofu og bløde løg
Hertil syltet rødbede, syltet agurk og frisk persille
Fredag
Gratineret blomkål med parmesan og revet citronskal
Toppet med urter og urteolie
Der tages forbehold for ændringer!
WICKED RABBIT
(Hum kantinen, KUA 1)
Uge 12
Mandag
Mexicansk cajun gryde
med søde kartofler, selleri, løg, tomat
Serveres med dampet ris, couscous, chemichurri og jalapenos
Tirsdag
Timian bagte rodfrugter med mos
med pastinak, gulerod, grillet løg
Serveret med svampe sauce, grov kartoffelmos og urte mix - persille og purløg
Onsdag
Grøntsagslasagne
lavet på grøntsager og linser
Serveres med hakket pesto, urter og mozzarella
Torsdag
Chana masala
med kikærter, masala spice, løg, hvidløg, ingefær
Serveres med dampede ris, mynte raita og koriander
Fredag
Mediterian hvide bønner stew
med hvidebønner, kartofler, koriander, hvidløg, citron og ingefær
Serveres med bulgur, kålsalat på mynte og yoghurt
Der tages forbehold for ændringer
STUDENTERMÅLTID 28
Et billigt og velsmagende måltid
Samtidigt finder du skønne madspildsretter.
Find det hver dag i Folkekøkkenet.
FOLKEKØKKEN 45,-
Uge 12
Mandag
Lasagne med hakket og braiseret gris, tomat, løg, hvidløg, rødvin, urter, bechamelsauce, pesto og ost
Serveret med frisk salat med romaime, grønkål, agurk, spidskål, persille og hvidvinsvinagrette.
Tirsdag
New Orleans Chicken gumbo med ristet chorizo, løg, grøn peber, tomat og cajun krydderier
Serveret med dampede ris og frisk grøn salat med hvidkål, æble, syltede løg, ristede kerner og friske urter
Onsdag
Langtidsstegt kalkunoverlår med spidskommen, gurkemeje, fennikelfrø og allehånde.
Serveret med frisk Yoghurt med couscous med persille, mynte og sumak. Hertil skysauce med ajvar og fennikelfrø.
Torsdag
Indian Butter Chicken med mør kylling og græskar.
serveret med dampede basmatiris og indisk gulerodssalat med chili, peanuts, kardemomme, ingefær og asiatiske urter.
Fredag
Thai green Curry med braiseret kalkun, forårsløg, blomkål og kartofler
Serveret med nudler og frisk salat med kål, syltet ingefær, sesam og thailanske urter.
HUSK!
FÆLLESSPISNING TORSDAG FRA KL 17:00 - 20:00
Næste gang er torsdag d. 23 marts
Ugens Tema: Egypten
TEO
MENU
Uge 12
Mandag
Spicy gullash med gris, butternutsquash, gulerødder og svampe
Hertil kartoffelmos og friske urter
Tirsdag
Kyllingefrikasse med selleri og løg
Hertil stegte rodfrugter, persille og citron
Onsdag
Chili con carne på gris
Hertil dampet basmatiris, nachos, oliven, salsa og rørt creme fraiche
Torsdag
Braiseret kyllingeoverlår med olivenm saltcitron, rosmarin og olivenolie
Hertil råstegte kartofler
Toppet med kørvel
Fredag
Pasta med røget laks, fløde, ricotta og citronskal
Toppet med frisk basilikum
(Der tages forbehold for ændringer)