SØNDRE CAMPUS
WICKED RABBIT
KUA 3
MENU JURA
UGE 43
Mandag
Chili Sin Carne
Serveret m. dampet basmatiris
Toppet m. lime, creme fraiche & friske urter
Tirsdag
Stegte Ris
m. sæson grønt & Teriyaki Sauce
Toppet m. frisk chili, peanuts & urter
Onsdag
Bagte Butternut
serveret m. krydret bulgur & grønt
Toppet m. feta & urter
Torsdag
Perlebygotto
m. svampe, sæsongrønt, creme fraiche
Toppet m. syltede rødløg, grana & urter
Fredag
Vegetarisk Bourguignon
m. svampe, timian & perleløg
Serveret m. stegte kartofler
Toppet m. frisk persille
ÆNDRINGER KAN FORKOMME I MENUEN
WICKED RABBIT
( Kantinen, KUA 1)
Uge 42
Mandag
Swiss alps Gnocchi fondue
med season bede og rødder i sovs puttanesca
i smeltet ost
Toppet med hakket persille og Pikante Tomaten-Basilikum-Creme
Tirsdag
Rancher's texas chili i rødvin
med mørk chokolade og season grønt
serveres med kartoffelmos med æbler
Toppet med nachos og avocado creme
Onsdag
Mumbai Butternut Tandoori Masala
med yogurt, blomkål, butter beans og tomat
Hertil Payaru basmathi
Toppet med chili / sesame creme og koriander
Torsdag
Creamy svampe Pasta
med kidney bønner, spinat, græskar, kartofler og ærter
Toppet med parmesan og persille creme
Fredag
Grøn protein deller med kraftig tomatsauce
urter kartofler
Toppet med citron, remoulade, chili dressing og persille
Der tages forbehold for ændringer
Studentmeal 28,-
Studentmeal with add on 35,-
A cheap, nourishing and tasty meal. Also great food-waste dishes on the side.
HOT DISH
Menu uge 43
Mandag
chili concarne m. kylling ,kidny bønner og grønt
Hertil dampet ris og grønne bønner salat
toppet m. chili, koriander og rør cremefrihce
Tirsdag
Gulash med hakket kylling og grønt
Hertil kartoffelmos, kål salat
toppet m. persille og sylt
Onsdag
Lasanger m. kylling , grønt og bechamel sauce tppet m. mozerellar
Hertil råkost salat
toppet m. persille
Torsdag
Oven stegte kyllingelår
Hertil bagte rodfrugter og bønner salat
toppet m. sylt
Fredag
Ribben stege sandwihc
Her til frisk grønt og chili mayo
SOCIAL DINING
Every Thursday
from 17:00 - 20:00
Price:
Students: 50kr
Everyone else: 60kr
Next time
23 oktober
Theme: mixicansk
MENU KANTINE KUA 3
Mandag
Marokkansk Kylling
Serveret m. krydret couscous
toppet m. friske krydderurter & ristede solsikkekerner
Tirsdag
Lakrids Gris i æble & øl
m. kål, ingridærter, æble & fennikel
Serveret m. bagte rodfrugter
Toppet m. friske æbler & dild
Onsdag
Chili Con Carne
m. kylling, blandede bønner & grønt
toppet m. koriander & creme fraiche
Torsdag
Thai Gryde m. gris
m. ingefær, chili & broccoli
serveret m. dampet basmatiris
Toppet m. peanuts & urter
Fredag
Langtids stegt Kalkun
m. kartofler & hønsecreme
Toppet m. frisk persille & rugknas
ÆNDRINGER KAN FORKOMME I MENUEN