SØNDRE CAMPUS

wicked_rabbit_1600x300.jpg

WICKED RABBIT

(Jur kantinen - KUA3)

Uge 17
Mandag

Massaman karry med kartofler, bambussud, gulerødder og kikærter

Hertil dampet basmatiris

Toppet med knuste peanuts, frisk chili og koriander

Tirsdag

Pasta i cremet basilikum/fløde sauce med parmesan, hvidvin, løg og hvidløg

Toppet med friteret abergine, confiteret fenikkel og friske urter

 

Onsdag 

ButterNOTchicken med butternutsquash og kikærter

Hertil dampet gurkemeje basmatiris

Toppet med agurke-raita, koriander og syltet chili

 
Torsdag

Cremet polenta med parmesan

Toppet med årstidens grønt, sylt og friske urter

 

Fredag

Quinoa lasagne med squash, aubergine, bechamel og tomatsauce

Gratineret med mozzarella

Toppet med grøn olie og frisk urtesalat med oliven og agurk

 

Der tages forbehold for ændringer

 

WICKED RABBIT

(Hum kantinen, KUA 1)

Uge 16
Mandag

Chana masala 

Med kikærter, kartofler, chili, hvidløg og ingefær.

Serveres med gurkemejeris, hakket koriander og chutney.  

Tirsdag

Co2 venlig shepherds's pie 

Med svampe, grønne protein, sæson grønt og kartofler

Toppet med bbq sovs og grana pandona

 

Onsdag

Indonesisk rød karry 

Med kartofler, årstidens grønt og grønne linser

Serveres med couscous, lime, peanuts og hakket koriander

 

Torsdag

Forårs bolognese 

Med sorte bønner og sæson grønt 

Hertil stegte perlebyg med rucola og ærter, basilikumdressing og persille 

Fredag 

Butter NOT chicken 

Med tofu, cashewnødder, butterbeans og butternutsquash i kokosmælk 

Serveres med dampede ris og toppet med koriander og yoghurt.  

 

 

Der tages forbehold for ændringer. :)

 



 

 

 

Der tages forbehold for ændringer

wicked_rabbit_1600x60.jpg

 

1600x300_folkekoekken.jpg

Studentmeal 28,-

Studentmeal with add on 35,-

A cheap, nourishing and tasty meal. Also great food-waste dishes on the side.

 

 

 

 

 

HOT DISH

Menu uge 19

 

Mandag

Karry med kylling, gulerod og kartofler

Hertil dampet basmatiris og frisk grøn salat

Toppet med hjemmerørt chili og friske urter

 

Tirsdag

Ovnbagt kalkun-cuvette med bagte rodfrugter og squash

Hertil salat på grønne bønner

Toppet med chilimayo og friske krydderurter

 

Onsdag

BBQ kylling

Hertil tomatiseret ris og pickle-salat 

Toppet med frisk parmesan og urter

 

Torsdag

Indisk vindaloo på gris, med kartolfer, blomkål og ingefær

Hertil dampet basmatiris og spæd salat 

Toppet med chili og urter

 

Fredag

Mexikanske tacos

Med kylling, kidneybønner og årstidens grønt

Hertil frisk salat, koriander og mozzarella

 

Der tages forbehold for ændringer

 

 

 

SOCIAL DINING

Every Thursday

from 17:00 - 20:00 

Price:

Students: 50kr

Everyone else: 60kr

 

Next time

4th. april 

Theme: Thai

*

11th. april

Theme: Spain

*

18th.april

Theme: Bangladesh

*

25th.april

Theme:Ukraine

folkekoekken_turkis_1600x60.jpgfoodandco_1600x60.jpg

fco_logo_1600x160.jpg

 

TEO

 

 

UGE 17

 

Mandag

Kylling i grøn karry med kokosmælk, ananas, kikærter, peberfrugt, thaibasilikum og lime
Hertil dampet basmatirirs

Toppet med koriander, frisk cihli, knuste peanuts og knuste ristet løg

 

Tirsdag

Kylling stroganoff

Med champignon, løg, creme fraiche, sennep og hvidløg

Hertil stegte kartofler

Toppet med frisk persille og kørvel

 

Onsdag

Asiatisk gris med chiglisauce

Hakket gris med soya, chili, brun farin, ingeæfr, forårsløg og rød peberfrugt

Hertil dampet basmatiris

Toppet med forårsløg og chili

e

 

Torsdag

Nakkekoteletter i fad med senneps-sauce

Hertil stegte kartofler og bagt blomkål

Toppet med syltet rødløg og persille

 


Fredag

Pulled pork burger med coleslaw og kartoffelbåde

Hertil bbq-sauce, aioli og ketchup

 

Der tages forbehold for ændringer

 

 

foodandco_1600x60.jpg