SØNDRE CAMPUS

wicked_rabbit_1600x300.jpg

WICKED RABBIT

(Jur kantinen - KUA3)

Uge 9
Mandag

Massaman curry

Med kartofler, rødløg, gulerødder og kikærter

Hertil dampet basmatiris

Toppet med koriander og frisk chili

 

Tirsdag

Pasta penne i spicy tomatsauce med rosmarin og timian

Toppet med frisk mozzarella, bagt og friteret jordskokker og stegt portobello

 

Onsdag 

Blomkålsgratin med bechamel, parmesan, muskat og citronskal

Toppet med frisk basilikum, grøn olie og oliven

 

Torsdag

Panang karry med kikærter, bambusskud, gulerødder og rødløg

Hertil dampet basmatiris

Toppet med koriander, knuste peanuts og frisk chili

 

Fredag

Vegetarisk bourguignon med rødbeder, rødvin, svampe, gulerødder og løg

Hertil cremet kartoffelmos

Toppet med glaseret perleløg og persille

 

Der tages forbehold for ændringer!

 

 

WICKED RABBIT

(Hum kantinen, KUA 1)

Uge 9
Mandag

Carribian gryde

Med vintergrønt, spidskommen, kanel og nelliker.

Hertil couscous med hirseflager vendt i gedeost, mynte og rosiner

serveres med frisk urtecreme og persille

 

Tirsdag

Butter 'no' chicken

Med kikærter, tofu

Serveres med hvidløg, chili, majs parotta og basmatiris.

hakket koriander og cremet yoghurt

 

Onsdag

Spaghetti napolitana

Med black eye bønner, aubergine, peberfrugt, squash, rødløg og tomat

Serveres med basilikum creme og grana pandona

 

Torsdag 

Vietnamesisk grøn karry

Med kartofler, gulerødder og linser i kokosmælk

Serveres med gurkemejeris, frisk lime, chili og hakket koriander

 

Fredag

Chefs pie

Med sæson grønt, grøn protein og kartoffelmos.

Gratineret med rosmarin/timian/hvidløg og chili olie

 

Toppet af med blandet urter og grana pandona

 

Der tages forbehold for ændringer. :)

 



 

 

 

Der tages forbehold for ændringer

wicked_rabbit_1600x60.jpg

 

1600x300_folkekoekken.jpg

Studentmeal 28,-

Studentmeal with add on 35,-

A cheap, nourishing and tasty meal. Also great food-waste dishes on the side.

 

 

 

 

 

Ma

 

 

UGE 9

 

Mandag

Pasta i cremet trøffel/fløde sauce med løg, svampe og stegt aubergine

Hertil bagt og friteret jordskokker vendt i salvie og basilikum

Toppet med sprød parmaskinke og urte olie 

 

Tirsdag

Nepal Himilaya curry 

Kyllingeboller i tomat/fløde med løg, hvidløg, ingefær og garam masala

Hertil kogte gurkemejeris og kartoffelsalat med koriander og citron

 

Onsdag

Chicken karahi

Med løg, hvidløg, ingefær, tomat, fløde, rød og grøn peber

Hertil couscous og gulerodssalat med kokosflager og kardemomme

 

Torsdag

Stegt kalkunoverlår med oliven, citroner og rosmarin. Med stegte kartofler, rødder og rødløg

Hertil spæd salat og skysauce på kalkunlage

Toppet med frisk kørvel

 

 

Fredag

Gullash på gris, med løg, hvidløg, gulerødder og rød peber

Hertil cremet kartoffelmos med sukat og sennep, og sprød salat med sennepsvinaigrette

Toppet med kruspersille og syltet tyttebær

 

med forbehold for ændringer

 

SOCIAL DINING

Every Thursday

from 17:00 - 20:00 

Price:

Students: 50kr

Everyone else: 60kr

 

Next time

29th february 

Theme: Thai

folkekoekken_turkis_1600x60.jpgfoodandco_1600x60.jpg

fco_logo_1600x160.jpg

 

TEO

 

 

UGE 9

 

Mandag

Brændende kærlighed 

Med bacon, kartoffelmos, hjemmelavet ketchup, persille og variationer af sylt

 

Tirsdag

Farsbrød

Med studede spidskål, kogte kartofler, persille, sylt og ribsgele

 

Onsdag

Kylling i karry ala ristaffel

Hertil dampet basmatiris

 

Torsdag

Stegt kyllingeoverlår

Hertil stegte kartofler, rødder og rødvinssauce

Toppet med kørvel

 

Fredag

Flæskesteg med det hele :)

foodandco_1600x60.jpg