SØNDRE CAMPUS

wicked_rabbit_1600x300.jpg

WICKED RABBIT

(Jur kantinen - KUA3)

 

Menu uge 30

 

Mandag

One pot quinoa med grønt i cremet fløde m/karry

Toppet m/mynte yoghurt og gremolata

 

Tirsdag

Vegetarisk panang m/kikærter og grønt

Hertil dampede basmati ris

Toppet m/koriander og peanuts

 

Onsdag

Pasta i cremet spinatsauce m/ærter, mung bønner, hvidløg og basilikum

Toppet m/parmesan og basilikum

 

Torsdag

Quinoa lasagne

Hertil frisk tomatsalat m/mozzarella og basilikum

 

Fredag

Pasta i cremet linsesauce m/tomat, no chicken, hvidløg, squash og peberfrugt

Toppet m/parmesan og frisk persille

 

 

Der tages forbehold for ændringer

 

WICKED RABBIT

(Hum kantinen, KUA 1)

Uge 30

 

Mandag

One pot quinoa med grønt i cremet fløde m/karry

Toppet m/mynte yoghurt og gremolata

 

Tirsdag

Vegetarisk panang m/kikærter og grønt

Hertil dampede basmati ris

Toppet m/koriander og peanuts

 

Onsdag

Pasta i cremet spinatsauce m/ærter, mung bønner, hvidløg og basilikum

Toppet m/parmesan og basilikum

 

Torsdag

Quinoa lasagne

Hertil frisk tomatsalat m/mozzarella og basilikum

 

Fredag

Pasta i cremet linsesauce m/tomat, no chicken, hvidløg, squash og peberfrugt

Toppet m/parmesan og frisk persille

 

 

 
 

 

 

Der tages forbehold for ændringer

wicked_rabbit_1600x60.jpg

 

1600x300_folkekoekken.jpg

Studentmeal 28,-

Studentmeal with add on 35,-

A cheap, nourishing and tasty meal. Also great food-waste dishes on the side.

 

 

 

 

 

HOT DISH

HOT DISH FOODTRUCK

Menu uge 30

 

 

Mandag

Bolognese m/kylling, kikærter og tomat

Hertil spaghetti

Toppet m/parmesan og persille

 

Tirsdag

Asiatisk gris i sursød sauce m/peberfrugt, chili, hvidløg og svampe

Hertil dampede basmati ris

 

Onsdag

Butterchicken med kikærter og butternut squash

Hertil dampede basmati ris

Toppet m/peanuts og koriander

 

Torsdag

Pasta m/kylling i cremet svampe sauce m/hvidløg, sennep, hvidvin, løg og parmesan

Toppet m/parmesan og kørvel

 

Fredag

Gullash med nakkefilet

Hertil kartoffelmos 

Toppet m/ristede løg og rødbede tern

 

Med forbehold for ændringer

 

SOCIAL DINING

Every Thursday

from 17:00 - 20:00 

Price:

Students: 50kr

Everyone else: 60kr

 

Next time

13nd of June

Theme: mexikansk

folkekoekken_turkis_1600x60.jpgfoodandco_1600x60.jpg

fco_logo_1600x160.jpg

 

TEO

 

 

uge 28

Mandag

Chili con carne m/kylling

Serveret m/ris

Toppet m/creme fraiche og frisk persille

 

Tirsdag

Langtidsstegt nakkefilet m/hvide kartofler og brun sauce

Hertil stegte gulerødder og bagte løg

Toppet m/kørvel og persille

 

Onsdag

Massaman karry m/kylling og grønt

Hertil ris

Toppet m/thai basilikum og chili

 

Torsdag

Svinekød m/teriyaki, gulerødder, forårsløg, rødløg og peberfrugt

Hertil nudler vendt i sesamolie og grønt

Toppet m/sort sesam og syltede rødløg

 

Fredag

Frikadeller m/flødekartofler, rødkål og surt

Toppet m/syltede rødløg

 

 

 

 

Der tages forbehold for ændringer

 

 

 

 

 

 

 

foodandco_1600x60.jpg