SØNDRE CAMPUS

KUA3 JUR KANTINEN

Menu uge 39
 
MANDAG

Pasta penne i cremet flødesauce med grillet peberfrugt bagt zucchini, ristet bacon og friske urter.

Vegetar: Pasta penne i cremet flødesauce med grillet peberfrugt bagt zucchini, stegte svampe og friske urter.

TIRSDAG

Marokkansk kylling stegt med varme krydderier, tørrede frugter, tomat, hvidløg og frisk estragon. Serveret med tabouleh på cous cous, tomat, mynte, persille og citron. Samt frisk mynte dressing lavet på yoghurt.

Vegetar: Kikærter stegt med varme krydderier, tørrede frugter, tomat, hvidløg og frisk estragon. Serveret med tabouleh på cous cous, tomat, mynte, persille og citron. Samt frisk mynte dressing lavet på yoghurt.

ONSDAG

Nakkefilet af gris i sursød sauce med små majs, sukkerærter og andet grønt. Serveres med dampede basmatiris.

Vegetar: Blomkål og bønner i sursød sauce med små majs, sukkerærter og andet grønt. Serveres med dampede basmatiris.

TORSDAG

Lakselasagne med krydret spinat og cremet bechamelsauce. Toppet med mozzarella og cheddar.

Vegetar: Svampelasagne med spinat og fennikel. Toppet med mozzarella.

FREDAG

Sprængt oksespidsbryst med knuste kartofler med løvstikke, sort peber og smør. Serveret med peberrodssauce.

Vegetar: Brændt blomkål med brunet blomkålspure og oste crumble lavet på parmasanost og mozzarella.

KUA1 HUM KANTINEN

Menu uge 39
 
MANDAG.

Stegt kyllinge overlår marrineret i aromatiske citronurter hertil serveres en cremet polentagrød med tomat og persille.

TIRSDAG

Congee med stegt svinekød i østerssauce og varmekrydderier serveret med koriander, peanuts, forårsløg og kokos flager.

ONSDAG

Coq au vin ligesom i provence med perleløg og bacon hertil serveres kartoffelmos som er tilsmagt med purløg, persille og citronskal.

TORSDAG

Hjemmelavet fiskedeller med brændt spidskålssalat tilmagt med citronvinaigrette serveret med hjemmerørt remoulade

FREDAG

Flæskestegssandwich med rødkål, syltede agurker, sennepsdressing og extra flæskesværd på siden serveret med brun sovs og stegte kartofler .

 

wicked_rabbit_1600x300.jpg

 
Menu uge 39
 
MANDAG

Pasta penne with tomato sauce, basil and mozzarella.

TIRSDAG

Chinese hoisin stir fry with mushroom, red peppers and edamame. Served with rice noodles and herbs.

ONSDAG

Massaman curry with carrots and baby potatoes. Served with rice and crunchy peanut topping.

TORSDAG

Vegan vindaloo with sweet potato, chick peas and greens. Served with naan bread and herbs.

FREDAG

Red thai curry with carrots, peppers and kale. Served with rice and chili sambol.

 

wicked_rabbit_1600x60.jpg