SØNDRE CAMPUS

wicked_rabbit_1600x300.jpg

WICKED RABBIT

(Jur kantinen - KUA3)

Uge 12

 

Mandag

Panang karry med tofu, kikærter, bambusskud og gulerod

Hertil dampet basmatiris

Toppet med koriander, knuste peanuts, ristet løg og hjemmerørt chili

 
Tirsdag

Pasta penne i tomat/flødesauce med auberginer og rodfrugter

Toppet med grøn olie, basilikum og ost 

 

Onsdag 

Ristaffel

Gul karry med kikærter, gulerødder og løg

Hertil dampet basmatiris

Toppet med rosiner, peanuts, ananas og koriander

 
Torsdag

Vegetarisk brændende kærlighed

Mest ristet kikærter, røgbagt tofu og bløde løg

Hertil syltet rødbede, syltet agurk og frisk persille

 

Fredag

Gratineret blomkål med parmesan og revet citronskal

Toppet med urter og urteolie

 

Der tages forbehold for ændringer!

 

 

WICKED RABBIT

(Hum kantinen, KUA 1)

Uge 12

 

Mandag

Mexicansk cajun gryde

med søde kartofler, selleri, løg, tomat

Serveres med dampet ris, couscous, chemichurri og jalapenos

 

Tirsdag

Timian bagte rodfrugter med mos 

med pastinak, gulerod, grillet løg

Serveret med svampe sauce, grov kartoffelmos og urte mix - persille og purløg 

 

Onsdag

Grøntsagslasagne 

lavet på grøntsager og linser

Serveres med hakket pesto, urter og mozzarella 

 

 

Torsdag

Chana masala 

med kikærter, masala spice, løg, hvidløg, ingefær

Serveres med dampede ris, mynte raita og koriander

 

Fredag

Mediterian hvide bønner stew 

med hvidebønner, kartofler, koriander, hvidløg, citron og ingefær 

Serveres med bulgur, kålsalat på mynte og yoghurt

 

 

Der tages forbehold for ændringer

wicked_rabbit_1600x60.jpg

 

1600x300_folkekoekken.jpg

STUDENTERMÅLTID   28

Et billigt og velsmagende måltid

Samtidigt finder du skønne madspildsretter. 
Find det hver dag i Folkekøkkenet. 

 

 

FOLKEKØKKEN   45,-

Uge 12
Mandag

Lasagne med hakket og braiseret gris, tomat, løg, hvidløg, rødvin, urter, bechamelsauce, pesto og ost

Serveret med frisk salat med romaime, grønkål, agurk, spidskål, persille og hvidvinsvinagrette.

Tirsdag

New Orleans Chicken gumbo med ristet chorizo, løg, grøn peber, tomat og cajun krydderier

Serveret med dampede ris og frisk grøn salat med hvidkål, æble, syltede løg, ristede kerner og friske urter 

Onsdag 

Langtidsstegt kalkunoverlår med spidskommen, gurkemeje, fennikelfrø og allehånde.

Serveret med frisk Yoghurt med couscous med persille, mynte og sumak. Hertil skysauce med ajvar og fennikelfrø.

Torsdag 

Indian Butter Chicken med mør kylling og græskar.

serveret med dampede basmatiris og indisk gulerodssalat med chili, peanuts, kardemomme, ingefær og asiatiske urter.

Fredag

Thai green Curry med braiseret kalkun, forårsløg, blomkål og kartofler

Serveret med nudler og frisk salat med kål, syltet ingefær, sesam og thailanske urter.

HUSK!
FÆLLESSPISNING TORSDAG FRA KL 17:00 - 20:00
Næste gang er torsdag d. 23 marts
Ugens Tema: Egypten

folkekoekken_turkis_1600x60.jpgfoodandco_1600x60.jpg

fco_logo_1600x160.jpg

TEO

MENU

 

Uge 12

 

Mandag

Spicy gullash med gris, butternutsquash, gulerødder og svampe

Hertil kartoffelmos og friske urter

 
Tirsdag

Kyllingefrikasse med selleri og løg

Hertil stegte rodfrugter, persille og citron

 

Onsdag

Chili con carne på gris

Hertil dampet basmatiris, nachos, oliven, salsa og rørt creme fraiche

 

Torsdag

Braiseret kyllingeoverlår med olivenm saltcitron, rosmarin og olivenolie

Hertil råstegte kartofler

Toppet med kørvel 

 

Fredag

Pasta med røget laks, fløde, ricotta og citronskal
Toppet med frisk basilikum 

 

(Der tages forbehold for ændringer)

 

foodandco_1600x60.jpg