SØNDRE CAMPUS

wicked_rabbit_1600x300.jpg

 

 

WICKED RABBIT
KUA 3

MENU JURA
UGE 43


Mandag
Chili Sin Carne
Serveret m. dampet basmatiris
Toppet m. lime, creme fraiche & friske urter

Tirsdag
Stegte Ris
m. sæson grønt & Teriyaki Sauce
Toppet m. frisk chili, peanuts & urter

Onsdag
Bagte Butternut
serveret m. krydret bulgur & grønt
Toppet m. feta & urter

Torsdag
Perlebygotto
m. svampe, sæsongrønt, creme fraiche
Toppet m. syltede rødløg, grana & urter

Fredag
Vegetarisk Bourguignon
m. svampe, timian & perleløg
Serveret m. stegte kartofler
Toppet m. frisk persille

 

ÆNDRINGER KAN FORKOMME I MENUEN

 

WICKED RABBIT

( Kantinen, KUA 1)

Uge 42

 

Mandag


Swiss alps Gnocchi fondue
med season bede og rødder i sovs puttanesca
i smeltet ost
Toppet med hakket persille og Pikante Tomaten-Basilikum-Creme

Tirsdag


Rancher's texas chili i rødvin
med mørk chokolade og season grønt
serveres med kartoffelmos med æbler
Toppet med nachos og avocado creme

Onsdag


Mumbai Butternut Tandoori Masala
med yogurt, blomkål, butter beans og tomat
Hertil Payaru basmathi
Toppet med chili / sesame creme og koriander

Torsdag


Creamy svampe Pasta
med kidney bønner, spinat, græskar, kartofler og ærter
Toppet med parmesan og persille creme

Fredag


Grøn protein deller med kraftig tomatsauce
urter kartofler
Toppet med citron, remoulade, chili dressing og persille

 

Der tages forbehold for ændringer

wicked_rabbit_1600x60.jpg

 

1600x300_folkekoekken.jpg

Studentmeal 28,-

Studentmeal with add on 35,-

A cheap, nourishing and tasty meal. Also great food-waste dishes on the side.

 

 

 

 

 

 

 

HOT DISH

 

Menu uge 43

 

 

Mandag

chili concarne m. kylling ,kidny bønner og grønt

Hertil dampet ris og grønne bønner salat

toppet m. chili, koriander og rør cremefrihce  

Tirsdag

Gulash med hakket kylling og grønt

Hertil kartoffelmos, kål salat

toppet m. persille og sylt

Onsdag

Lasanger m. kylling , grønt og bechamel sauce tppet m. mozerellar

Hertil  råkost salat

toppet m. persille 

Torsdag

Oven stegte kyllingelår

Hertil bagte rodfrugter og bønner salat

toppet m. sylt

Fredag

Ribben stege sandwihc 

Her til frisk grønt og chili mayo 

 

 

 

 

 

SOCIAL DINING

Every Thursday

from 17:00 - 20:00 

Price:

Students: 50kr

Everyone else: 60kr

 

Next time

23 oktober

Theme: mixicansk

folkekoekken_turkis_1600x60.jpgfoodandco_1600x60.jpg

fco_logo_1600x160.jpg

 

MENU KANTINE KUA 3


Mandag
Marokkansk Kylling 
Serveret m. krydret couscous
toppet m. friske krydderurter & ristede solsikkekerner

Tirsdag
Lakrids Gris i æble & øl
m. kål, ingridærter, æble & fennikel
Serveret m. bagte rodfrugter
Toppet m. friske æbler & dild

Onsdag

Chili Con Carne
m. kylling, blandede bønner & grønt
toppet m. koriander & creme fraiche


Torsdag
Thai Gryde m. gris
m. ingefær, chili & broccoli
serveret m. dampet basmatiris
Toppet m. peanuts & urter

Fredag
Langtids stegt Kalkun
m. kartofler & hønsecreme
Toppet m. frisk persille & rugknas

 

 

ÆNDRINGER KAN FORKOMME I MENUEN

 

 

 

 

 

 

foodandco_1600x60.jpg