SØNDRE CAMPUS

KUA3 JUR KANTINEN

Menu uge 4
MANDAG

 

Friteret kylling

Serveret med stegte kartoffelbåde og coleslaw

Toppet med syltet græskar og frisk persille

 

TIRSDAG

Langtidsbraiseret spoleben

Serveret en grov mos på rodfrugter

Toppet med syltet tyttebær og løvstikke 

 

ONSDAG

Svampe risotto

Toppet med frisk parmesan og salvie

 

TORSDAG

Græske frikadeller

med feta

Serveret med bulgursalat og tzatziki

Toppet med oliven og persille

 

FREDAG

Mexicansk lasagne

Serveret med dampede basmatiris

Toppet med salsa og frisk basilikum

 

 

Der tages forbehold for ændringer


KUA1 HUM KANTINEN

Menu uge 04

 

MANDAG.

Spaghetti Bolognese

med oksekød, tomat, hvidløg, basilikum, rødvin

Serveret med ratatouille & ristede kartofler.

 

TIRSDAG

Stegt kyllingeoverlår

med timian & rosmarin

Serveret med ratatouille & ristede kartofler

 

ONSDAG

Spinatlasagne

med fløde, citron & mozzarella.

 

TORSDAG

Kødboller i karrysauce

med æbler, løg & selleri

Serveret med dampede ris

 

FREDAG

Pitabrød med Pulled pork

Serveret med salat, tomat, løg, hvidløgsdressing og salsa.

 

 

 

 

wicked_rabbit_1600x300.jpg

 
Closed January

 

 

 

wicked_rabbit_1600x60.jpg