SØNDRE CAMPUS
WICKED RABBIT
KUA 3
Uge 46
Mandag
Panang curry med blomkål, kikærter og rodfrugter
Serveret med dampede basmati ris
Tirsdag
Grøntsagstærte med æg, feta, soltørret tomat, rødløg og broccoli
Toppet med syltede rødløg
Onsdag
Paprikagryde med svampe, hokkaido, hvidløg, løg og kidneybønner
Toppet med rørt creme fraiche m/citron, salt og peber
Torsdag
Lun nudelsalat, vendt i sesamolie, rød chili, forårsløg, broccoli, revet gulerod
Fredag
Indisk dahl med creme fraiche, fladbrød og friske lime
Hertil dampede basmati ris
ÆNDRINGER KAN FORKOMME I MENUEN
WICKED RABBIT
( Kantinen, KUA 1)
Uge 45
Mandag
Protein boost - Paruppu masala
med linser, butter beans, grønne bønner, blomkål og spinat
i kokosmælk
Hertil dampede gurkemejeris
Toppet med spicy mango chutney og koriander
Tirsdag
Fransk svampe bourguignon
i rødvin med græskar, savoykål, ingrid ærter og svampe
Hertil søde kartofler / kartoffelmos
Toppet med basilikum creme og parmesan
Onsdag
Khmer rød karry
med sæson grønt, grønne linser, kartofler og tahini
Hertil couscous med urter
Toppet med frisk yogurt dressing og koriander
Torsdag
Parmigiana pasta bake
med grønne proteiner, aubergine, blomkål og spinat
i kraftig tomatsovs - gratineret med mozzarella
Toppet med persillecreme og oliven
Fredag
Mysoor maharani
med basmatiris, sæson grønt og tomat
Toppet med yoghurt raita og papadam
Der tages forbehold for ændringer
Studentmeal 28,-
Studentmeal with add on 35,-
A cheap, nourishing and tasty meal. Also great food-waste dishes on the side.
HOT DISH
Menu uge 46
Mandag
Grønkarry m. kylling og grønt
Hertil dampet ris og grønnebønner salat
Toppet m. pliknampla, koriander og chili
Tirsdag
Gulsah m. svinekød og grønt
Hertil kartoffelmos og kålsalat
Toppet m. persille og sylt
Onsdag
Lasanger m .kylling ,grønt, bechamel og mozzarella
Hertil grønkål salat m. æblerog valnødder
Toppet m. persille og parmesan
Torsdag
Langt tid stegte kalkuncovetter i hvidvins sauce m. grønt og kikærter
Hertil dampet kartoffel vender i s mmørolie og persille og frisk salat
Toppet m. persille og sylt
Fredag
Ribbenstege burger
Hertil frisk grønt og chili mayo
SOCIAL DINING
Every Thursday
from 17:00 - 20:00
Price:
Students: 50kr
Everyone else: 60kr
Next time
D.14 NOVEMBER
Theme: THAILANDSK
MENU KANTINE KUA 3
UGE 46
Mandag
Stegte ris og sesam kylling
Sæsonens grønt, chili, ingefær og hvidløg
toppet med forårsløg og urter
Tirsdag
Labskovs af gris
kartofler, rodfrugter, laurbær og sort peber
toppet med syltet rødbeder, syltet sennepskorn og urter
Onsdag
Chicken Tikka Masala
serveret med dampet basmatiris
toppet med mynte yoghurt og urter
Torsdag
Timian Gris
Serveret med pasta penne, sæsongrønt og cremet selleri sauce
Toppet med ristede græskarkerner og urter
Fredag
Mexicanske ris og krydret Kylling
Serveret med bønner og mini tortillas
Toppet med jalapenos, og spicy salsa
ÆNDRINGER KAN FORKOMME I MENUEN