SØNDRE CAMPUS

wicked_rabbit_1600x300.jpg

 

WICKED RABBIT

KUA 3

 

Uge 46

 

 

Mandag

Panang curry med blomkål, kikærter og rodfrugter

Serveret med dampede basmati ris

 

Tirsdag

Grøntsagstærte med æg, feta, soltørret tomat, rødløg og broccoli

Toppet med syltede rødløg

 

Onsdag

Paprikagryde med svampe, hokkaido, hvidløg, løg og kidneybønner

Toppet med rørt creme fraiche m/citron, salt og peber

 

Torsdag

Lun nudelsalat, vendt i sesamolie, rød chili, forårsløg, broccoli, revet gulerod

 

Fredag

Indisk dahl med creme fraiche, fladbrød og friske lime

Hertil dampede basmati ris

ÆNDRINGER KAN FORKOMME I MENUEN

 

WICKED RABBIT

( Kantinen, KUA 1)

Uge 45

 

Mandag


Protein boost - Paruppu masala
med linser, butter beans, grønne bønner, blomkål og spinat
i kokosmælk
Hertil dampede gurkemejeris
Toppet med spicy mango chutney og koriander

Tirsdag


Fransk svampe bourguignon
i rødvin med græskar, savoykål, ingrid ærter og svampe
Hertil søde kartofler / kartoffelmos
Toppet med basilikum creme og parmesan

Onsdag


Khmer rød karry
med sæson grønt, grønne linser, kartofler og tahini
Hertil couscous med urter
Toppet med frisk yogurt dressing og koriander

Torsdag


Parmigiana pasta bake
med grønne proteiner, aubergine, blomkål og spinat
i kraftig tomatsovs - gratineret med mozzarella
Toppet med persillecreme og oliven

Fredag


Mysoor maharani
med basmatiris, sæson grønt og tomat
Toppet med yoghurt raita og papadam

 

Der tages forbehold for ændringer

wicked_rabbit_1600x60.jpg

 

1600x300_folkekoekken.jpg

Studentmeal 28,-

Studentmeal with add on 35,-

A cheap, nourishing and tasty meal. Also great food-waste dishes on the side.

 

 

 

 

 

 

 

HOT DISH

 

Menu uge 46

 

 

Mandag

Grønkarry m. kylling og grønt

Hertil dampet ris og grønnebønner salat

Toppet m. pliknampla, koriander og chili

Tirsdag

Gulsah m. svinekød og grønt

Hertil kartoffelmos og kålsalat

Toppet m. persille og sylt

Onsdag

Lasanger m .kylling ,grønt, bechamel og mozzarella

Hertil grønkål salat m. æblerog valnødder

Toppet m. persille og parmesan

Torsdag

Langt tid stegte  kalkuncovetter i hvidvins sauce m. grønt og kikærter

Hertil dampet kartoffel vender i s mmørolie og persille og frisk salat

Toppet m. persille og sylt

Fredag

Ribbenstege burger 

Hertil frisk grønt og chili mayo

 

 

 

 

 

SOCIAL DINING

Every Thursday

from 17:00 - 20:00 

Price:

Students: 50kr

Everyone else: 60kr

 

Next time

D.14  NOVEMBER

Theme: THAILANDSK

folkekoekken_turkis_1600x60.jpgfoodandco_1600x60.jpg

fco_logo_1600x160.jpg

 

MENU KANTINE KUA 3

UGE 46

Mandag
Stegte ris og sesam kylling
Sæsonens grønt, chili, ingefær og hvidløg
toppet med forårsløg og urter

Tirsdag
Labskovs af gris
 kartofler, rodfrugter, laurbær og sort peber
toppet med syltet rødbeder, syltet sennepskorn og urter

Onsdag

Chicken Tikka Masala
serveret med dampet basmatiris
toppet med mynte yoghurt og urter


Torsdag
Timian Gris
Serveret med pasta penne, sæsongrønt og cremet selleri sauce
Toppet med ristede græskarkerner og urter

Fredag
Mexicanske ris og krydret Kylling
Serveret med bønner og mini tortillas
Toppet med jalapenos, og spicy salsa

 

 

 

ÆNDRINGER KAN FORKOMME I MENUEN

 

 

 

 

 

 

foodandco_1600x60.jpg