PANUM INSTITUTTET

 

 

 

 

Menu uge 21


Mandag:
Bourguignon med stegte champignon, danske gulerødder, porre, rosmarin og timian.
Hertil serveres en portion knuste kartofler og stegt nakkefilet.


Vegetar: Bourguignon med stegte champignon, danske gulerødder, porre, bønner, rosmarin og timian.
Hertil serveres en portion knuste kartofler.


Tirsdag:
Thailandsk massaman curry med danske grøntsager, serveret med økologiske ris, og stegt kalkuncuvette. Toppet med frisk snittede koriander og ristede peanuts


Vegetar: Thailandsk massaman curry med danske grøntsager edamambønner, serveret med økologiske ris
Toppet med frisk snittede koriander og ristede peanuts
Onsdag:


Økologisk Spaghetti med asparges, sauteret rødløg, spinat og kylling


Vegetar: Økologisk Spaghetti med asparges, sauteret rødløg, spinat og soja protein

 

Torsdag:

Lukket

 

Fredag:

Lukket

 

forbehold for eventuelle ændringer.