
PANUM INSTITUTTET
Menu uge 21
Mandag:
Bourguignon med stegte champignon, danske gulerødder, porre, rosmarin og timian.
Hertil serveres en portion knuste kartofler og stegt nakkefilet.
Vegetar: Bourguignon med stegte champignon, danske gulerødder, porre, bønner, rosmarin og timian.
Hertil serveres en portion knuste kartofler.
Tirsdag:
Thailandsk massaman curry med danske grøntsager, serveret med økologiske ris, og stegt kalkuncuvette. Toppet med frisk snittede koriander og ristede peanuts
Vegetar: Thailandsk massaman curry med danske grøntsager edamambønner, serveret med økologiske ris
Toppet med frisk snittede koriander og ristede peanuts
Onsdag:
Økologisk Spaghetti med asparges, sauteret rødløg, spinat og kylling
Vegetar: Økologisk Spaghetti med asparges, sauteret rødløg, spinat og soja protein
Torsdag:
Lukket
Fredag:
Lukket
forbehold for eventuelle ændringer.