PANUM INSTITUTTET

 

 

 

 

Menu uge 40


Mandag:
Rød karry og kokosgryde med bagte grøntsager og kylling. Hertil økologiske ris
Vegetar: Rød karry og kokosgryde med bagte grøntsager og grønne linser

 

Tirsdag:
Farsbrød af oksekød med soltørrede tomater og oliven. Hertil cous cous og tzatziki
Vegetar: Lun cous cous salat med soltørrede tomater, oliven, bønner og løg. Hertil tzatziki

 

Onsdag:
Fiskefrikadeller med remoulade, citron og kogte kartofler
Vegetar deller med urtecreme og kogte kartofler

 

Torsdag:
Paprika gryde med gris, cocktailpølser, squash, løg og gulerødder. Hertil økologisk ris
Vegetar: Grillet blomkål gratineret med ost toppet med ristede mandler og rucula

 

Fredag:
Kylling danoise med rabarberkompot, agurksalat og kartofler.
Vetgetar: Bønnecasoulett med urtecreme apart

 

forbehold for eventuelle ændringer.