NØRRE CAMPUS

HCØ KANTINEN

Menu uge 25
mandag

Chili Con Carne

serveret med Basmatiris, creme fraiche og tortilla chips

Vegansk: Chili sin Carne

Tirsdag

Pad Thai Nudler

med kylling, grøntsager og friske toppings

Vegetar: Pad Thai nudler med soyabønner

onsdag

Pita med kylling

serveret med pomfritter, friske salater og hvidløgsdressing

Vegansk: Pita med falafel

torsdag

Pulled Pork

serveret med coleslaw og krydrede kartofler

Vegansk: ærtesuppe med ristet brød

fredag

Chinese five spice pork

med koriander og nudler

Vegetar: Five spice kikærter

BIO Kantinen

Menu uge 24
mandag

Græsk inspireret moussaka

med squash, aubergine, og kartofler
Serveret med hjemmelavet tzatziki

Tirsdag

Paprikagryde

med grønne peberfrugter, champignon, gulerødder og skinke
Serveret med kogte ris og snittet persille

onsdag

Stroganoff

med sauteret svampe, spinat og kalkun
Hertil serveres knuste kartofler

torsdag

Gartnerens bolognese

på tomatiserede rødder, som selleri, gulerødder og løg

serveres med Tagliatelle og revet ost

fredag

Spicy Hotpot

med peberfrugt, rødløg, rabarber og kylling
Serveret med perlebyg vendt med purløg og citron

NBI KANTINEN

Menu uge 25

Mandag

Hamburgerryg m.stegte kartofler,blomkål,gulerødder og ærter,Hertil senneps creme

Vegetar

Ris kager m. hvidløg, squash og spinat

Tirsdag

Vegetardag

Hot pot m. kikærter

Onsdag

Kalkuncuvette m.knuste kartofler og bagt spidskål

Vegetar

Grillet knoldselleri m. pesto

Torsdag

Pastapenne m. kødsauce og ost

Vegetar

 Pasta m. auberginer 

Fredag

Smørrebrød