GAMLE - TAASTRUP

 

 

 

Menu uge 12

 

Mandag:

Økologisk pasta med kødsovs af kylling og grøntsager
Vegetar: Tærte med grønkål og bagte løg. Serveres med krydderurte dressing


Tirsdag:

Massaman karry med sødekartofler, kikærter og selleri. Hertil dampet ris og ristet kokos

Onsdag:

BBQ nakkefilet med stegte kartofler og rodfrugter. Hertil coleslaw af spidskål og gulerøder
Vegetar: BBQ marineret svmape med med stegte kartofler og rodfrugter. Hertil coleslaw af spidskål og gulerøder

Torsdag:

Gratineret gulerod og svampe i fløde sauce toppet med mozzarella og ramsløgsolie

Fredag:

Frikadeller i tomatsauce med bulgur og stegte grøntsager
Vegetar: Vegetar frikadeller med bulgur og stegte grøntsager. Hertil hvidløg og persillecreme

 

Forbehold for ændringer