
GAMLE - TAASTRUP
Menu uge 12
Mandag:
Økologisk pasta med kødsovs af kylling og grøntsager
Vegetar: Tærte med grønkål og bagte løg. Serveres med krydderurte dressing
Tirsdag:
Massaman karry med sødekartofler, kikærter og selleri. Hertil dampet ris og ristet kokos
Onsdag:
BBQ nakkefilet med stegte kartofler og rodfrugter. Hertil coleslaw af spidskål og gulerøder
Vegetar: BBQ marineret svmape med med stegte kartofler og rodfrugter. Hertil coleslaw af spidskål og gulerøder
Torsdag:
Gratineret gulerod og svampe i fløde sauce toppet med mozzarella og ramsløgsolie
Fredag:
Frikadeller i tomatsauce med bulgur og stegte grøntsager
Vegetar: Vegetar frikadeller med bulgur og stegte grøntsager. Hertil hvidløg og persillecreme
Forbehold for ændringer