Tlf: +45 24 41 05 91 / +45 25 62 30 53
FREDERIKSBERG CAMPUS
GUMLE KANTINE
Menuplan i Gumle. Uge 17
Mandag
Jerk No-chicken
med sorte bønner, sødkartofler og grillede aubergine
Hertil ris med ærter og hot honning dip
Tirsdag
Bagt friteret Jordskokker
Hertil hvide bønner i kokoscreme med chili, salt citron og thai basilikum
Toppet med urtetapenade
Onsdag
GLOBAL FOOD WASTE DAY.
Besøg kantinen og se hvad vi har lavet til jer denne dag
Torsdag
Brændt Spidskål
Serveret med salsa romesco og toppet med karse
Hertil grov ærtepure med saltcitron og kørvel
Fredag
Svampe shawarma og stegte løg
serveret med fladbrød, løgsalat og salat
Toppet med chiliolie og hvidløgsyoghurt
GIMLE KANTINE
MENU UGE 17
Man.
Fyldte søde kartofler i italiensk tomatsauce.
Hertil quniea med pesto . kålsalat med æble og broccoli.
Tirs.
Bolognaise med grisekød, gulerødder og bladselleri
veg. Bolognaise med linser gulerødder og bladselleri
Hertil pasta ,revet ost og balsilikum.
Ons.
GLOBAL FOOD WASTE DAY.
Besøg kantinen og se hvad vi har lavet til jer denne dag
Tors
Indisk gryderet med kyllingboller ,buttersquats,løg,kikærter og peber.
Veg. Indisk gryderet med buttersquats,løg.kikærter og peber.
Hertil Bulgur-blomkålsris.
Fre.
Burger med pulled pork ,kylling og vegetar.