FREDERIKSBERG CAMPUS

GUMLE KANTINEN

 

Menu uge 4
 

Mandag / Monday

Fiskefilet m/persillesovs, urtekartofler og bagt græskar m/timian

Vegetar: Quinoabøf m/persillesovs, urtekartofler og bagt græskar m/timian

 

Tirsdag / Tuesday

Stegte kyllingeoverlår m/sumak og rødløg, kikærteris og blomkål m/tahini

Vegetar: Veggiekylling m/sumak og rødløg, kikærteris og blomkål m/tahini

 

Onsdag / Wednesday

VEGETARDAG: Hasselbagt rødbede m/citron og timian, cremet perlebyg med svampe, feta og brunet smør

 

Torsdag /Thursday

Urtemarineret nakkesteg m/råstegte kartofler, bagte gulerødder, løg og rosenkål

Vegetar: Æggekage m/spinat, løg og peberfrugt

 

Fredag / Friday

Asian style pita m/kalkun, spidskål, koriander, springløg, sesam og misomayo

Vegetar: Pita m/falaffel, spidskål, koriander, springløg, chili og hummus

 

Forbehold for ændringer

 

GIMLE KANTINEN

Menu uge 4
 

Mandag / Monday

Vegetar: Tortillas m/plantekød, hvidløgscreme og grøntsager, her til kålsalat m/vintergrøntsager, hot salsa, creme fraiche og guacemole

 

Tirsdag / Tuesday

Skinkeculotte m/krydrede kartofler, sauce og spidskålssalat m/pærer

Vegetar: Tikka masala m/søde kartofler, bønner, ris og salat

 

Onsdag /Wednesday

BBQ kylling m/stegte rodfrugter, hvedekernesalat, agurkesalat og BBQ-dip

Vegetar: Grønt a la Lotte

 

Torsdag / Thursday

Fisk Florentine m/spinat, kartofler og bagte gulerødder med citrondressing

Vegetar: Blomkålsæggekage og bagte gulerødder med citrondressing

 

Fredag / Friday

Pulled porc eller kylling m/coleslaw, syltet rødløg og salat

Vegetar: Rødbedebøf m/coleslaw, syltet rødløg og salat

 

Der tages forbehold for ændringer