FREDERIKSBERG CAMPUS

 

GUMLE KANTINE 

Menu uge 12

 


Mandag:

Økologisk pasta med kødsovs af kylling og grøntsager
Vegetar: Tærte med grønkål og bagte løg. Serveres med krydderurte dressing


Tirsdag:

Massaman karry med sødekartofler, kikærter og selleri. Hertil dampet ris og ristet kokos

Onsdag:

BBQ nakkefilet med stegte kartofler og rodfrugter. Hertil coleslaw af spidskål og gulerøder
Vegetar: BBQ marineret svmape med med stegte kartofler og rodfrugter. Hertil coleslaw af spidskål og gulerøder

Torsdag:

Gratineret gulerod og svampe i fløde sauce toppet med mozzarella og ramsløgsolie

Fredag:

Frikadeller i tomatsauce med bulgur og stegte grøntsager
Vegetar: Vegetar frikadeller med bulgur og stegte grøntsager. Hertil hvidløg og persillecreme

 

 

 

Forbehold for ændringer

GIMLE KANTINE

MENU UGE 12

                                    

Mandag:

 Pasta penne i romesco sauce med kyllinge strimler, gulerødder og pastinakker. Toppet med gremolata og feta crumble

Veg.  Pasta penne i romesco sauce med gulerødder og pastinakker. Toppet med gremolata og feta crumble

 

Tirsdag:

Gratinerede spicy wraps med bønner, rød peberfrugt, courgetter, tomat, løg og hvidløg. Gratineret med ost. Hertil creme fraiche og frisk salsa.

 

Onsdag:

       Udvalg af dagens smørrebrød

       Sandwich og salater

 

Torsdag:

          Kyllingeoverlår med citron, citrontimian, bagte økologiske jordskokker, æbler og løg. Hertil bulgursalat med rødbede, sauce og frisk creme med citron og urter.

Vegetar.  Bagt butternut squash med grønkål, tranebær og ristede græskarkerner.Hertil Bulgursalat med rødbede.

                 

Fredag:

     Flæskestegsburger med surt og sødt

      Kyllingeburger

       Vegetarburger

                                                               

 

 

                       

 

Forbehold for ændringer.