FREDERIKSBERG CAMPUS

GUMLE KANTINEN

Menu uge 25

 

Mandag / Monday

Stegt kalkun serveret m/pasta, pesto (indeholder ost), og stegte rødder

Vegetar: Falaffel serveret m/pasta, pesto (indeholder ost), og stegte rødder

 

Tirsdag / Tuesday

Gryderet m/gris, rodfrugter og ris

Vegetar: Gryderet m/kikærter, rodfrugter og ris

 

Onsdag / Wednesday

Wok m/stegte nudler, kalkun og grøntsager

Vegetar: Wok m/stegte nudler, bønner og grøntsager

 

Torsdag /Thursday

Surprice

 

Fredag / Friday

Surprice

 

Forbehold for ændringer

GIMLE KANTINEN

Menu uge 25

 

Mandag / Monday

Frikadeller af kylling eller af fisk m/kartoffelsalat og frisk sommersalat

Vegetar: Tarteletter m/fyld af spinat og gulerødder her til frisk sommersalat

 

Tirsdag / Tuesday

Kalkunschnitzel m/bearnaise, stegte kartofler og ærter med piment

Vegetar: Grøntsagslasagne m/mix sommersalat

 

Onsdag / Wednesday

Kødboller i tomatsauce serveret m/pasta og grillede grøntsager

Vegetar: Blomkålsterrine serveret m/pasta og grillede grøntsager

 

Torsdag /Thursday

Chili Con Carne serveret m/ris og salat

Vegetar: Surprice

 

Fredag / Friday

Surprice

 

Forbehold for ændringer