
FREDERIKSBERG CAMPUS
GUMLE KANTINEN
Menu uge 25
Mandag / Monday
Stegt kalkun serveret m/pasta, pesto (indeholder ost), og stegte rødder
Vegetar: Falaffel serveret m/pasta, pesto (indeholder ost), og stegte rødder
Tirsdag / Tuesday
Gryderet m/gris, rodfrugter og ris
Vegetar: Gryderet m/kikærter, rodfrugter og ris
Onsdag / Wednesday
Wok m/stegte nudler, kalkun og grøntsager
Vegetar: Wok m/stegte nudler, bønner og grøntsager
Torsdag /Thursday
Surprice
Fredag / Friday
Surprice
Forbehold for ændringer
GIMLE KANTINEN
Menu uge 25
Mandag / Monday
Frikadeller af kylling eller af fisk m/kartoffelsalat og frisk sommersalat
Vegetar: Tarteletter m/fyld af spinat og gulerødder her til frisk sommersalat
Tirsdag / Tuesday
Kalkunschnitzel m/bearnaise, stegte kartofler og ærter med piment
Vegetar: Grøntsagslasagne m/mix sommersalat
Onsdag / Wednesday
Kødboller i tomatsauce serveret m/pasta og grillede grøntsager
Vegetar: Blomkålsterrine serveret m/pasta og grillede grøntsager
Torsdag /Thursday
Chili Con Carne serveret m/ris og salat
Vegetar: Surprice
Fredag / Friday
Surprice
Forbehold for ændringer