
FREDERIKSBERG CAMPUS
GUMLE KANTINE
Menu uge 12
Mandag:
Økologisk pasta med kødsovs af kylling og grøntsager
Vegetar: Tærte med grønkål og bagte løg. Serveres med krydderurte dressing
Tirsdag:
Massaman karry med sødekartofler, kikærter og selleri. Hertil dampet ris og ristet kokos
Onsdag:
BBQ nakkefilet med stegte kartofler og rodfrugter. Hertil coleslaw af spidskål og gulerøder
Vegetar: BBQ marineret svmape med med stegte kartofler og rodfrugter. Hertil coleslaw af spidskål og gulerøder
Torsdag:
Gratineret gulerod og svampe i fløde sauce toppet med mozzarella og ramsløgsolie
Fredag:
Frikadeller i tomatsauce med bulgur og stegte grøntsager
Vegetar: Vegetar frikadeller med bulgur og stegte grøntsager. Hertil hvidløg og persillecreme
Forbehold for ændringer
GIMLE KANTINE
MENU UGE 12
Mandag:
Pasta penne i romesco sauce med kyllinge strimler, gulerødder og pastinakker. Toppet med gremolata og feta crumble
Veg. Pasta penne i romesco sauce med gulerødder og pastinakker. Toppet med gremolata og feta crumble
Tirsdag:
Gratinerede spicy wraps med bønner, rød peberfrugt, courgetter, tomat, løg og hvidløg. Gratineret med ost. Hertil creme fraiche og frisk salsa.
Onsdag:
Udvalg af dagens smørrebrød
Sandwich og salater
Torsdag:
Kyllingeoverlår med citron, citrontimian, bagte økologiske jordskokker, æbler og løg. Hertil bulgursalat med rødbede, sauce og frisk creme med citron og urter.
Vegetar. Bagt butternut squash med grønkål, tranebær og ristede græskarkerner.Hertil Bulgursalat med rødbede.
Fredag:
Flæskestegsburger med surt og sødt
Kyllingeburger
Vegetarburger
Forbehold for ændringer.