FREDERIKSBERG CAMPUS

GUMLE KANTINEN

 

Menu uge 49


Mandag:
Lasagne af oksekød. Hertil marineret kålsalat
Vegetar: Cous cous salat med grønkål, soltørrede tomater og bagte løg


Tirsdag:
Chili sin carne med nacho chips og økologisk ris


Onsdag:
Dagens fisk med skaldyrsauce, kartofler, fennikel , porre, gulerod og dild
Vegetar: Grønkålsgratin med bagte rødløg, aubergin og feta


Torsdag:
Gratineret blomkål med tomat og spidskommer, økologisk ris og slasa verde


Fredag:
Oksekødsfrikadeller med bulgursalat, bagte rødder og tzatziki
Vegetar: vegetar frikadeller med bulgursalat, bagte rødder og tzatziki

 

Forbehold for ændringer

 

GIMLE KANTINEN

Uge 49

Mandag
BBQ stegt nakkefilet serveret med glaseret rosenkål og coleslaw. Hertil ristede kartofler og sauce.
Vegetar: Selleribøf med bløde løg serveret med glaseret rosenkål og coleslaw. Hertil ristede kartofler og sauce.


Tirsdag
Grønsagsdeller i tomat med aubergine & squash sauce. Serveret med bulgur med grønne linser.
Marineret broccoli. Og rucolasalat med stegte jordskokker.


Onsdag
Pasta vendt i flødesauce med røget laks og spinat. Hertil salat med grønkål.
Gnochi i svampesauce og sorte bønner. Hertil salat med grønkål.


Torsdag
UDVALG AF SMØRREBRØD


Fredag
Årets sidste Burgerdag.

Flæskesteg serveret med rødkål,agurkesalat og lækker burgerbolle.
Kyllingeburger.
Blomkålsburger.

 

Forbehold for ændringer